IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хвърли сутиена: Звездите, които освободиха гърдите си

17 юни 2017 13 15

Известните дами и каузата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

От известно време насам откриваме една тенденция, която меко казано не може да остане незабелязана.

Най-големите звезди от модната, музикалната и киноиндустрията оставиха сутиените си настрани, за да освободят гърдите.

Хаштагът #FreeTheNipple, който така често срещаме, е част от глобална кампания за промяна, фокусирана върху равенството, свободата и силата на всички хора.

Премахването на сутиена се превърна в символ и привлича вниманието върху промените, настъпващи от стереотипите.

Разрастването на кампанията се превърна в най-бързото в наше време, а звездите все по-често „пенсионират“ своите сутиени и без притеснение демонстрират гърдите си в цялата им прелест.

Това се превърна от социална кауза в абсолютна модна тенденция, последвана от звезди като Кендъл Дженър, Ким Кардашян, Никол Шерцингер, Бела Торн, Бела Хадид и дори родни плеймейтки откриха в нея оправдание да се разхождат... както си ходят принципно.

В галерията ни можете да разгледате световните и родни звезди, които отказаха да носят сутиен и заложиха на естествените си дадености.

Кои за равенство между половете, кои за да са по последни тенденции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Гледам ( преди 6 години )
Бе те скоро ще се освободят и от гащите, а после от дрехите изобщо :-)Да не вземне някой от сивкаво-*** меркелови инженери да ги срещне на тъмно, че после ще писнат че не ги уважили достатъчно ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мъж ( преди 6 години )
Супер е когато женските гърди са свободни и се поклащат сочно.Не да виждаме некви селянки с тежки сутиени.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Сутиенът е напълно излишен и безсмислен данък в полза на модната индустрия, който много жени плащат, без да имат нужда от подобен атрибут. Всеки бюст е много по-грозен със сутиен, защото грозен бюст няма - голям или малък, "увиснал" или не - всеки е със своята прелест. А вредите от сутиена са твърде много, за да ги изброявам. Сутиенът е наследство от средновековието.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Едно е да си махнеш сутиена, друго да тръгнеш буквално гол по улиците. Повечето освен без сутиени са и по напълно прозрачни бюстиета. Много е вулгарно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар