IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър е вдъхновението на Кая Гербер

26 октомври 2017 08 00

Дъщерята на Синди черпи от майка си съвети за живота, а не за кариерата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Все по-уверено Кая Гербер – дъщерята на супермодела Синди Крофорд и съпруга ѝ Ранди Гербер, навлиза в модната индустрия.

Младото момиче сподели, че нейна вдъхновителка е не толкова майка ѝ, колкото Кендъл Дженър. Именно тя ѝ помагала да се справи с трудности в кариерата си и я подтиквала да отдели време, за да общува с други хора.

16-годишната Кая цени високо Дженър заради умението ѝ да балансира кариерата си с личния си живот и довери, че в бизнеса е научила много от нея.

Споделяйки свои мисли за 21-годишната Дженър пред телевизия Е!, Кая заяви: „Смятам, че Кендъл се справя много добре със задачата да има личен живот извън работата си, да бъде близо до приятелите си и да не се разделя задълго с тях. Това са неща, които научих от нея.

„Кая освен това разкри, че често чувала ласкави преценки за майка си, смятана от мнозина за най-големият професионалист в модната индустрия.

„Тя ми дава повече житейски съвети, отколкото съвети за кариерата ми като модел – поясни Кая, имайки предвид 51-годишната Синди Крофорд. – Това е много важно в индустрията, в която и двете работим.

Съветва ме да съм любезна с всички. Хората, които са работили с нея, уверяват, че тя е най-големият професионалист в модата. Надявам се, че един ден ще кажат същото и за мен.“

Съвсем скоро майката на Кая – Синди, коментира кариерата на дъщеря си като логична стъпка да я последва в света на модата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари