IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висшата мода на разходка в Италия

4 ноември 2017 07 00

Ана Еуерс с Haute couture

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Висшата мода и колекциите haute couture винаги са били най-зашеметяващата част от седмиците на модата. Това са моментите, в които дизайнерите като че забравят за пазар, цени и ограничения и получават пълна свобода да развихрят своите фантазии.

За ноемврийското издание на Vogue Paris Ана Еуерс застава за пищна фотосесия, в която да ни покаже именно това майсторство.

Возеща се на гондола във Венеция или разхождаща се в най-красивите кътчета на италианския град, моделът ни разкрива една вселена на креативност в модата.

Пищната фотосесия е дело на професионалните обективи на дуото Инес и Винууд, а германският модел впечатлява както в черно-белите кадри, така и в цветните.

От дрехи с брокат до драматични аксесоари, наслояване с тюл и декорации с пера, Ана Еуерс разказва за пищността и красотата.

Дизайнерските изделия са дело на Armani Prive, Atelier Versace, Dior Haute Couture, а вие можете да ги разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари