IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Феновете отсякоха: Българската Мис Вселена – пета

16 ноември 2017 07 40

Николета Тодорова ще ни представя на конкурса на 26 ноември

Феновете отсякоха: Българската Мис Вселена – пета

Родната красавица Николета Тодорова, която ще представя България на предстоящия конкурс Мис Вселена, се нареди на престижното пето място в предпочитанията на феновете. Класацията се извършва на база гласуване онлайн, пише „Монитор“.

Пред 19-годишната Николета са претендентките от Тринидад и Тобаго, Норвегия, Американските Вирджински острови и Тайланд.

В надпреварата ще участват 93 хубавици от цял свят, а къде ще се нареди Тодорова в самия конкурс ще разберем на 26 ноември.

Тя отпътува преди броени дни за Лас Вегас, където ще се проведе финалът на Мис Вселена.

На терен тя се надява да се запознае и с американския президент Доналд Тръмп, който до 2015 г. беше собственик на бранда, а в състезанието студентката по археология ще заложи на естествена красота и грациозна походка.

Тодорова спечели мястото си във Вегас, след като стана ясно, че първоначално избраната ни представителка все още не е пълнолетна, което е задължително условие за Мис Вселена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Еврей ( преди 6 години )
Мая ( преди 6 години )
Син бански, черни обувки, супер слаба, а в гърдите е като Елън Дедженерис със изкуствени гърди. Иначе в лицето е лъчезарна, да.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар