IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гласът на Ирина Папазова направил Тамара Мис България

11 декември 2017 07 40

Не съм взимала пари за избора си, твърди шефката на конкурса

Снимка: Хайлайф

Снимка: Хайлайф

Изборът на Тамара Георгиева за „Мис България“ предизвика доста полемики, критики, а и хули. Това накара организаторката на конкурса Ирина Папазова да извади листовете с гласуване, за да се види кой за коя от участничките е дал своя вот.

„Изборът на Тамара беше абсолютно честен. Той беше много на кантар, беше много трудно. Пет момичета бяха много оспорвани. Всяка от тях можеше да бъде избрана“, каза Папазова пред bTV.

Тя разкри още веднъж и регламента – изборът се прави от жури, което е от 25 човека. Те посочват 3 момичета, като първо, второ и трето място носят различни точки.

Тамара не е момичето с най-много първи места. 6 от 24 члена са я посочили за победител, а 7 са гласували за Йовита.

Георгиева печели конкурса с 20 точки, които се дават от организаторката Ирина Папазова. Ако тя беше избрала подгласничката, която е на второ място в конкурса, то тогава Йовита щеше да е „Мис България“.

„Не може за мен „Мис България“ да е на 18 години. Йовита е страхотно момиче, тя ще има своя шанс след няколко години. Другият плюс на Тамара е нейното образование, езиците, които владее, както и страхотната ѝ фигура“, каза още Папазова.

„Не съм получавала финансови стимули да избера Тамара. Нито съм получавала пари за която и да е друга участничка. Не съжалявам за избора си, той не беше спонтанен. Ние познаваме тези момичета от 10 дни, не от снимка във вестника“, заяви още шефката на „Интерсаунд“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари