IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво казва цветът на ноктите за характера?

20 септември 2014 07 45

Изборът на лак за нокти издава какви сте

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Всеки цвят носи своя личен заряд и тълкуване според различни вярвания, митове, легенди и традиции.

Ако има нещо сигурно, това е фактът, че макар да обичаме всекидневно да сменяме нюансите и стилистиката на маникюра си, сме лоялни и при колебание посягаме винаги към един цвят, който бихме могли да откроим като любим.

Както за всичко останало, така и за това, психолозите намират силна връзка с характера. Какво говори за вас любимия ви цвят лак за нокти – вижте сами.

Телесни цветове

Дамите, които предпочитат този цвят са целеустремени към своята кариера или бизнес и не искат да привличат вниманието към себе си. Те следват традициите и имат силна вътрешна увереност.

Червен

Изкусителният цвят е символ на любовта, емоцията, изкушението и страстта. Дамите, които го избират обикновено се открояват от тълпата, кокетни са и обичат вниманието и флирта. Превръщат любовта в основен приоритет на своя живот.

Бордо

Цветът, който е известен и като „виненочервено“ говори за изискана елегантност и модерен шик. Жените, които предпочитат този нюанс са със силен характер, опияняваща енигма и са в състояние винаги да бъдат интересни. Характерното при тези дами е, че също като хубавото вино, стават все по-добри с годините.

Пастелно розово

Момичетата, които предпочитат този нюанс определено са с вкус към луксозното. Уверени са, дръзки, сексапилни и доста често – оптимистични. Уверени са в начина си на живот, знаят какво имат и са напълно доволни от това.

Синьо

Основните черти на почитателките на морския цвят са лоялни, млади по душа, смели и свободни по дух. Желаят да се открояват от тълпата и да подчертават своята уникалност пред целия свят.

Жълто

Топлият цвят на слънцето разкрива дамите, които умеят да се наслаждават на малките удоволствия в живота – притежателките на благ характер и силна позитивна енергия.

Зелено

Това е цветът на природата – символизира енергия, свобода и положителна нагласа в характера.

Златно

Металният цвят говори за характера на комуникативни хора, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и разбират от мода. Блестящите частици винаги са актуални, а дамите, които се спират на тях обичат да експериментират и да бъдат различни от останалите.

Бяло

Цветът на хармонията и чистотата. Момичетата, които се спират на него са балансирани, уверени, знаят точно какво искат, постигнали са своя вътрешен мир и са леко консервативни и упорити.

Черно

Макар и да не е съвсем разпространен като цвят, черното крие в себе си незаменима класика. Изборът на този цвят говори за властни, решителни личности, които знаят какво искат, поставят своите цели и определено ги постигат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари