IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Различните приложения на клечките за уши – част 2

27 октомври 2014 06 15

Практични и удобни идеи

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

След като намалихме леко количеството на различни по форма и размер продукти и инструменти в козметичния ни несесер с първата част от съветите ни за различното приложение на клечките за уши, идва ред на допълнението, с което напълно да улесним ежедневието си.

Създайте изкуство по ноктите

Премахнете меката част на клечките за уши и използвайте само пластмасовия край за създаването на красиви рисунки и ефектен маникюр. Можете да потопите твърдата част в малко количество предпочитан от вас цвят и да създадете красиви и перфектни полка точки.

Аромат в деня

Ако любимият ви парфюм спира да се усеща по средата на деня, а бутилката му е твърде голяма и тежка за да я носите постоянно с вас, можете да напоите добре памучни клечки за уши в аромата и да ги съхранявате в найлоново пликче с добро затваряне. По този начин ще имате възможност да се парфюмирате бързо, лесно и най-важното – леко.

Почистете лак за нокти

Може би това е най-разпространеното използване на клечките за уши след тяхното основно предназначение.

Ако сте привършили с лакирането и най-накрая сте постигнали желания резултат, но сте допуснали няколко грешки извън плочката на ноктите, можете да почистите лесно и удобно, без да развалите маникюра. За целта, напоете края на клечка за уши в лакочистител и се съсредоточете само върху допуснатите грешки.

Чиста кожа

Можете да използвате клечки за уши, когато ви се налага да прикриете тъмни кръгове под очите. Нанасяйте коректора или фон дьо тена с помощта на памучната част – по този начин практично ще успеете да слеете продукта с вашата кожа и няма да се получи контраст.

Коригирайте... коректора.

Когато нанесете коректор върху суха кожа, често се получава така, че той прониква в малките линии на кожата и подчертава бръчките. За да избегнете този ефект, нанесете малко крем за лице върху проблемните зони с помощта на клечка за уши и ще забележите, че малките линии вече не се виждат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари