IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предимствата на сухия балсам

9 ноември 2014 06 01

Какви са те и защо да се спрем на него?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Балсамът е задължителният завършек на всяка една баня за косата. Естествените и подхранващи съставки в него са необходими за косъма, тъй като спомагат възвръщането на естествените масла, контрола на омазняването, избягване на заплитането и силното подхранване.

Независимо дали сте с права, къдрава или чуплива коса, балсамът ви е точно толкова необходим, колкото и шампоанът.

Напоследък козметичната мрежа налага все повече една малко различна форма на стандартния продукт. Балсамите за коса се предлагат и в твърдо състояние, подобно на малко сапунче.

Има ли разлика и ако да, по-добри ли са?

Твърдите балсами са много по-икономични

Това е така, тъй като се елиминира проблемът с останалото малко количество в бутилката, шишето или какъвто и да е друг съд, в който се съхранява продуктът. Твърдите балсами дават възможност да се използват буквално докрай, което ги прави много икономични. Освен това, твърдите балсами са много по-дълготрайни. Можете да разделите блокчето на по-малки парченца и да увеличите времето на ползване.

По-полезни са за косата

Стандартните балсами за коса съдържат между 60% и 80% вода. Твърдите такива съдържат само естествените съставки, от които косата ви има нужда. Освен това, водата спомага за правилното разнасяне на продукта.

Лесни са за използване

Твърдият балсам за коса се използва лесно, тъй като се плъзга върху мократа коса. Можете да използвате пръстите си или дървен гребен с широки зъбци, за да го разнесете още по-лесно.

По-малко бъркотия

Хубавото на твърдия балсам е, че няма как да се разлее и да трябва да се чисти. Най-неприятният момент от банята е попаднало количество от козметичния продукт върху плочките, тъй като всички знаем колко е трудно да се почисти след това. Този проблем абсолютно не фигурира при използването на твърд балсам.

По-удобни са за пътуване

Това е едно много ценно предимство на твърдите балсами. Малкият размер и добрият ефект върху косата ги превръщат в едни от най-лесните продукти за използване по време на почивка. Не само, че ще имате блясък и здрав косъм, но и ще спестите място в куфара за някоя и друга рокля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

dani ( преди 9 години )
Е колко да е трудно да почистиш паднал на плочките балсам :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар