IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вазелин в помощ на красотата

17 март 2015 12 29

Как да използваме продукта, за да подобрим визията?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Винаги е изненадващо, когато открием малки и работещи употреби на различни продукти.

По този начин не просто улесняваме значително живота си, но и спестяваме пари от постоянното закупуване на всякакъв тип козметика.

Най-ефективни са алтернативните заместители, които всяка жена има в дома си.

Някак си удоволствието от това, да намерим разнообразни приложения ни кара да се чувстваме като истински откриватели.

Вазелинът е често спряган за най-ефективен за защита на кожата от студ, вятър и много различни видове химикали.

Оказва се, че има и още няколко важни приложения, които са колкото полезни, толкова и изненадващи. Представяме ви три непознати до момента употреби на този продукт и добрите резултати, които той дава за нашата красота.

1. Парфюм

Един трик с вазелин ще направи парфюма ви много по-дълготраен и ароматен. Използвайте съвсем малко количество, което да нанесете върху кожата и след това впръскайте ароматната течност.

Концентрирайте се основно върху местата, на които имате пулс, за да излъчвате приятно ухание през целия ден. Можете да бъдете спокойни, че комбинирането на вазелин с парфюм няма да промени аромата, тъй като мазният продукт е изцяло натурален.

2. Успокоение

Полезно свойство на вазелина е потушаването на различни раздразнения по кожата. Ако в следствие на външна намеса страдате от зачервявания, сърбеж и белене, нанасяйте известно време малко количество вазелин върху възпалената зона. Ще усетите бързото успокояващо и дълготрайно действие.

3. Бръчки

Малко разпространено е действието на вазелина върху бръчки. Не, няма да ги направи невидими, но пък за сметка на това, ще ги попълни и ще ги направи значително по-незабележими.

Освен това, вазелинът е известен с качеството си да стимулира производството на колаген в кожата – основният начин да забавите процеса на стареене.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари