IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните домашни рецепти на моделите

18 май 2015 06 38

Какво крият красавиците?

Петра Немцова, Снимка: Reuters

Петра Немцова, Снимка: Reuters

Сред многобройните неща, за които благородно завиждаме на звездите е огромният набор от професионалисти, чиято основна задача е да се грижат за перфектния им вид.

За жалост, не всяка дама има възможност да отиде веднъж седмично в козметичния салон, камо ли да наеме доказани в своята професия хора.

Когато става въпрос за супермодели, всичко при тях идва с едно „супер“ отпред. Оказва се обаче, че дори и тези красавици имат свои любими домашни процедури, с които се награждават като част от козметичната си рутина.

Вдигаме завесата на тайните рецепти на известните личности и представяме жените на деня и техните тайни за домашна терапия.

1. Марта Хънт

Моделът на Victoria's Secret споделя, че редовно си прави маска за коса с яйчен жълтък и розмариново масло. Комбинацията е много добра за подхранване на косъма, особено ако често го третирате с маши, преси и каквато и да е термична обработка.

2. Петра Немцова

Моделът буквално се кълне в невероятното действие на един малко странен трик. Всяка сутрин Петра използва мед като основно средство за почистване на лице. Антибактериалното му свойство премахва замърсяванията и в същото време дава красив блясък на кожата.

3. Жасмин Тукс

Красавицата съвсем наскоро бе обявена като един от моделите, които влизат в ролята на „свежо попълнение“ в отбора на звездните ангели във Victoria's Secret. Впечатлихме се от перфектното ѝ тяло и съвършена визия, затова потърсихме нейната лична рецепта за красота.

Оказа се, че голямата тайна е в поставянето на ледени кубчета всяка вечер преди заспиване – те задържат затворени порите и помагат да не се събудим с неприятно подпухване в която и да е зона на лицето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари