IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-търсените въпроси за красотата в Google

25 декември 2015 10 30

Какво сме задавали в търсачката през 2015?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Изминалата 2015 година със сигурност бе значима по отношение на красотата.

Вече знаем как да направим коса като дъга, а мъжките прически с кок завладяха интернет.

Но хората не се интересуват само и единствено от коса. Оказва се, че светът има да зададе много въпроси, свързани с красотата, вариращи от това как да свалим гел лак, до това как да изстискаме пъпка.

Относно най-задавания въпрос в Google, изненадващо или не, той е свързан с клана Кардашян и може и да ви изненада.

Вижте списъка с най-задаваните въпроси за красотата в търсачката за 2015 година.

1. „Как да направя предизвикателството за устни на Кайли Дженър?“

Това е един бюти феномен, който доминираше във всички социални мрежи тази година. Риалити звездата стана известна със своите устни и през 2015 година призна, че има поставени инжекции за уголемяване. Нейните лоялни фенове опитаха предизвикателството по начини, които далеч не са безопасни, само и само да постигнат дълготраен ефект. Искрено се надяваме, че това е едно от нещата, които ще останат в 2015 година.

2. „Какво са филъри за устни?“

Втори известен въпрос, породен до голяма степен от клана Кардашян и Кайли Дженър конкретно. Временните филъри за устни са най-често предпочитаната процедура за уголемяване на размера и плътността. Времетраенето е между шест и девет месеца. Според стандартите, те са сравнително безвредни... доколкото може инжектиране на хиалуронови киселини да бъде безопасно.

3. „Как да махна гел лак от ноктите?“

Гел маникюрът гарантира нокти без начупване и деформиране за дни и дори седмици. Премахването му обаче може да бъде доста сложна задача, която ако не се изпълни правилно, уврежда ноктите. В повечето случаи това не е нещо, което бихте искали да направите сами у дома.

4. „Как да махна нокти от акрил в домашни условия?“

Дългите нокти се намираха навсякъде тази година, но правилното им махане е нещо, което трябва да знаем, ако искаме здрав маникюр. Това е проблем, който изисква обилно накисване в ацетон. Подобно на горния въпрос, нашият отговор е да оставите тази процедура на професионалистите.

5. „Как да използвам балсам за брада?“

За всички мъже, които искат да пуснат и запазят хубава брада, балсамите са задължителни.

6. „Как да направя френска плитка?“

Този въпрос напълно го разбираме – плитките са страхотно нещо и винаги са добър избор за всеки повод. Признаваме обаче, че често нещата не се получават точно така, както ни се иска или сме си мислили.

7. „Как да изстискаме правилно пъпка?“

Странен въпрос, който не ни изненадва с присъствието си в този списък. Това е особено деликатна територия, която изисква внимание. Имайте предвид, че има случаи, в които можете да се справите сами у дома, но съществуват и такива, в които е добре да се консултирате с професионалист.

8. „Как да се сдобия с блестяща кожа?“

Въпрос, който изисква специално внимание, тъй като не е лесно да се отговори еднозначно, но пък за сметка на това е красиво като ефект. Блестящи пудри и техника за стробинг са най-добрите ви приятели.

9. „Как да направя плитки на кок?“

След като веднъж се справите с трудната задача за сплитане на плитка, вероятно следващата ви стъпка ще е да се научите да правите кок. Съвсем естествено, най-лесният начин е да увиете и да захванете с фиби.

10. „Как да укротим косата?“

Ако имате неподчиняваща се коса, лесно можете да се справите със задачата по „укротяване“. Начинът? Подберете специална козметика, която да ви помогне да се справите успешно и дълготрайно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари