IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да прикрием акне с грим?

22 март 2016 14 20

Няколко практични и работещи съвета

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

За много жени появата на една пъпка може да бъде изключително драматичен момент.

Когато става въпрос за акне обаче, нещата са една идея по-сложни. Упоритото кожно заболяване може да причини голям дискомфорт на човека, на чиято кожа се „разпростира“.

За щастие, козметичната индустрия предлага решение на всеки един от проблемите, които могат да се проявят в женската красота.

Една от най-спорните теми е как можем да прикрием белези и акне с грим. Имаме решение – представяме ви няколко изпробвани и работещи техники, с които да изглеждате безупречно всеки един ден.

1. Почистете

Задължително преди нанасянето на каквото и да е, е да измиете кожата добре. Едва след това можете да си позволите да обработвате проблемната зона и да сте сигурни, че няма как да предизвикате какъвто и да е дискомфорт.

2. Основа

След като почистите добре, нанесете подходяща основа за грим върху цялото ви лице или само и единствено в зоната, която ще третирате.

3. Коректор

След като нанесете основа за грим, използвайте подходяща четка и започнете да покривате с коректор. Предлагаме ви да използвате зелен такъв, който да покрие напълно зачервяванията. Ако пъпчиците ви не са точно червени, използвайте жълт коректор. Нещото, за което трябва да внимавате, е да не покривате лицето с продукт, който е по-светъл от естествения цвят на кожата ви.

4. Изчакайте

Дайте малко време на коректора да попие добре в кожата, за да може при нанасянето на следващ продукт, да остане на точното място, на което трябва. След това покрийте лицето с фон дьо тен.

5. Завършек

За да сте сигурни, че гримът ви не просто е покрил проблемните зони, но и ще остане за дълго време върху лицето ви, използвайте голяма четка и нанесете пудра. След тази процедура можете да бъдете спокойни, че ще имате съвършена кожа за през целия ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари