IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 неща, които известните НЕ правят с косата си

19 юли 2016 07 40

На какво не се подлагат звездите по отношение на прическата?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако можехте да бъдете световноизвестна звезда за един ден, какво бихте направили?

Да пуснете селфи и да видите хиляди лайка, да давате автографи или просто да се допитате до екипа от специалисти, които се грижат за външния вид? Може би по-скоро второто.

Имайки предвид как известните винаги изглеждат безупречно, не трябва да се залъгваме, че зад това стоят професионалисти, които всъщност това работят.

Искате да се сбогувате с недостатъчно добрата прическа и винаги да бъдете с безупречна коса?

Вижте какво знаменитостите никога не правят.

1. Никога не боядисват сами косите си

Когато някой е под постоянното наблюдение на папараци, не може да си позволи да не постигне съвършенство с цвета на косата. Това е нещо, което домашното боядисване определено не може да гарантира. Нали не си мислите, че перфектният балеаж може да се постигне над мивката в банята.

2. Никога не излизат напълно натурални

Следващия път, когато видите звезда с перфектната небрежна прическа, определено не си мислете, че се е събудила така. Известните личности никога, ама никога не излизат без да са поставили поне един професионален продукт за стилизиране.

3. Не пропускат поглед от всички страни

Често професионалистите, които работят със звезди, съветват своите клиенти да се огледат от всички страни, преди да излязат. Това става лесно с помощта на още едно огледало, с което да имате 360-градусова гледка.

4. Никога не пробват нови продукти без одобрение

Голяма част от известните получават много голямо количество безплатни продукти, защото... са известни. Разбира се, нищо не се поставя нито на лицето, нито на косата, ако някой от съветниците не го е одобрил предварително.

5. Никога не излизат от вкъщи с мръсна коса

На всички ни се случва да пропуснем деня за миене на косата и да се окаже, че нямаме време да наваксаме. За целта просто се сдобийте със сух шампоан и заличете мазните корени.

6. Никога не пропускат регулярната подстрижка

Когато фризьорите казват, че е задължително да се подстригват краищата на косата на всеки 6 до 8 седмици, това е закон. Разликата е, че знаменитостите знаят и стриктно спазват този закон – това е тайната на съвършената им прическа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари