IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Везан“ маникюр с български шевици

27 септември 2016 10 05

Новата колекция на SNB Professional за есен-зима 2016/2017

Снимка: SNB

Снимка: SNB

Българските шевици са като магически код и събирателно, което разказва за българския живот, традиции и култура.

Обикновено извезани на ръка, многобройните фигури имат конкретно значение, а местоположението им е точно определено.

Във време, в което процесът на глобализация е факт, оригиналността и различията ни дават възможност да се откроим и да затвърдим своята уникалност.

Именно красотата на шевиците е основното, есенно вдъхновение на екипа на SNB Professional да създаде едноименната колекция „Шевици“.

Всеки лак за нокти в нея се откроява с ромбоидна шевица върху флакона си – дизайн в лимитирано издание.

Ромбът, който можем да видим върху флаконите, заема основно място в традиционната българска шевица и е символ на земното плодородие и женското начало.

Представяме ви новите четири цвята на SNB Professional, събрани в най-българската колекция „Шевици“, за актуален „везан“ маникюр.

Лак за нокти Пламена

Едно различно червено, което се откроява със своята наситеност, плътност, магнетичност и умение да завладява. Това е червено, което носи оттенъка на женствеността и от което не можете да откъснете очи. Цветът е емблематичен за традиционната българска носия и материализира любовта и красотата.

Лак за нокти Десислава

Лак за нокти Десислава е с цвят, който улавя отражението на есенното слънце в пожълтелите листа. Нюансът е на жълто, което сияе, но в никакъв случай не заслепява. Пигментите в този пастел носят топлина, свежест и лекота, а в миналото този цвят е бил пожелание за благоденствие и светлина.

Лак за нокти Преслав

Благородното лилаво се характеризира с топлина, величественост и се откроява като различно. Този лак за нокти е лилавият пастел, който липсва в богатата палитра от цветове на SNB Professional и за който всички дами питат.

Лак за нокти Калоян

Колекция „Шевици“ добива своя завършен вид с величествено синьо, носещо едно от най-българските имена – Калоян. Марката дълго време пази в тайна този тъмносин пастел, за да ви го представи точно сега и като част именно от тази колекция. Нюансът лесно може да бъде описан като разкошен, царствен и необятен цвят, който променя не просто маникюра, а цялото настроение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

ооо ( преди 7 години )
Предпочитам да създадат нещо ново и креативно, защото българската вековна култура някак не ми се връзва с съвременните кифленски шикове... Все с чужди пити помен се прави. Българите трябва да са по - иновативни, а не все да си придават интересност с успеха на други.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар