IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да ухаем приятно през лятото?

11 юли 2017 07 00

Няколко безценни съвета

Снимка: Bulgari

Снимка: Bulgari

Когато температурите се вдигнат и официално вече дните са горещи, идва настроението ни за забавления и морски приключения.

Дните са дълги, нощите приятни, а ефирните рокли и сандали се превръщат в нашата лятна униформа.

Топлото време обаче крие и своите минуси, най-често свързани с потенето. За да не развалите идилията и да се радвате на приятно ухание по всяко време на деня, без значение как минава той, сме ви приготвили три ценни съвета.

Ето кои са те:

1. Вазелин

Използвайте вазелин, за да „заключите“ аромата на парфюма си. Как да го използвате? Много просто – нанесете малко върху ключови точки като китките, зад ушите, свивките на коленете и лактите. Мазните зони задържат аромата много по-дълго време. Вместо вазелин можете да използвате и обикновен хидратиращ крем.

2. Не нанасяйте дезодорант и парфюм на мокро тяло

Всички бързаме постоянно за някъде, но ако искате да ухаете приятно цял ден, нанасяйте продуктите си против изпотяване и парфюмите върху суха кожа. По този начин ще се предпазите със сигурност от неприятните миризми.

3. Съхранявайте парфюма правилно

Никога не дръжте парфюма и дезодоранта в банята или на други влажни и хладни места. Препоръчително е да ги държите в оригиналните кутии или на сухо място без влага и пряка слънчева светлина. По този начин ще удължите живота и наситения аромат на продуктите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари