IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коафьорът на Десислава Радева: Разнообразието винаги е добра идея!

28 август 2017 09 20

Прическата на Кейти Пери – актуална световна тенденция

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Разнообразието винаги е добра идея, особено когато е свързано с визията ни. Промяната влияе благоприятно не само на нас, тя безспорно се усеща и от обкръжението ни, посочи в студиото на „България сутрин“ коафьорът Любен Николов.

През последните дни той нашумя в социалните мрежи със снимка, на която прави прическата на Десислава Радева преди посещението на френския президент Еманюел Макрон у нас.

Пред Bulgaria ON AIR коафьорът сподели, че още с влизането в салона, първата дама е знаела, че се оставя в сигурни ръце.

Постепенно коафьорите започнали да променят цвета на косата, а за нейното оформяне използвали единствено хидратиращ продукт и сешоар.

„Актуална световна тенденция, навлизаща и в България, е късата подстрижка в стил Кейти Пери. Също така от кичури в топли цветове, акцентът все повече се измества върху такива в студената гама.

А въпреки, че модата на омбрето вече отмина, се оказа, че то ще си остане класика, подобно на русата коса“, допълни още Любен Николов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари