IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Прат: Не се възприемам като супергерой

11 август 2014 09 33

Тялото на актьора претърпя истинска метаморфоза за ролята му в "Пазители на галактиката"

Снимка; сп. Esquire

Снимка; сп. Esquire

Крис Прат в момента се носи на вълната на Холивуд с бясна скорост. Актьорът от "Пазители на галактиката" позира в новия брой на списание "Esquire" (септември/2014), демонстрирайки добра визия в костюм на Burberry.

В миналото съпругът на комедийната актриса Анна Фарис беше един от пълничките, но симпатични актьори на Холивуд, познат от филмите „Булчински войни", „Кешбол" и „Петгодишен годеж".

Сега обаче той е направо неузнаваем секси мъж и супергерой в новата продукция на Мarvel. Прат сам усъвършенства пухкавото си тяло, превръщайки го чрез ежедневни тренировки в канара от мускули.

Ето и няколко акцента от интервюто с 35-годишния актьор:

За прослушването за в ролята си в "Пазители на галактиката": "Не си се представях в ролята на супергерой. Не исках да ходя на прослушването, за да не се злепоставям, както направих няколко години по-рано за "Джи Ай Джо: ответен удар". Тогава отидох на кастинга и видях как очите на режисьора се изцъклят. Аз бях дебел и изобщо не бях в добра форма, за да изиграя екшън герой." 

За това, че разчита на факта, че е шегаджия: "Винаги разчитам на импровизацията. Пускам шеги правя закачливи и остроумни забележки. Винаги съм разчитал на това."

Преди Крис изглеждаше така; Снимка: Reuters

Вижте снимките от последните фотосесии на Крис в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )