IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фелисити Джоунс: Новата британска прелест в Холивуд

27 януари 2015 12 18

Номинираната за „Оскар“ актриса показва прелести в InStyle

Снимка: сп. InStyle

Снимка: сп. InStyle

Фелисити Джоунс показва бохо шик в новата си сесия за списание InStyle.

Талантливата и красива британска актриса се превърна в новото откритие на Холивуд, след силната си роля в биографичната драма „Теорията на всичко“.

Филмът разказва невероятната история на един от най-великите умове на всички времена – астрофизикът Стивън Хокинг и любовта му към състудентката му от Кембридж Джейн Уайлд.

31-годишната брюнетка всъщност влиза в ролята на Джейн. Тя изненада всички с номинациите си за „Златен глобус“, БАФТА и „Оскар“. Фелисити определено не е непозната за киноиндустрията – участвала е във филмите „Невероятният Спайдър-Мен 2“ и „Луди от любов“, но все пак в момента се намира на върха на славата си.

Не е учудващо, че редакторите на списание InStyle са я избрали за корицата на мартенския си брой, въпреки че тя беше лице и на ноемврийския им брой. Новата сесия е дело на фотографа Чад Питман.

Стройната Фелисити прилича на модел, позирайки в дрехи на Balenciaga, Chloe, Saint Laurent, Pucci, Vanessa Bruno, Etro и др.

Джоунс излъчва ретро визия в стил 70-те, която определено много ѝ отива.

Вижте снимките на Фелисити за списанието в галерията ни!

Кадър от филма „Теорията на всичко“; Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари