IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шокиращата връзка между гаджетата и приятелките на Тейлър Суифт

21 юни 2015 08 01

Звездата няма проблем с някои странни взаимоотношения

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

Има сериозна, шокираща връзка между гаджетата и най-добрите приятелки на Тейлър Суифт. За добро или за лошо, животът и романтичните връзки на попзвездата са били обект на дискусии много пъти в медиите.

Една от причините за това е, че певицата редовно си хваща за гаджета известни мъже, сред които са Джейк Гиленхал, Джон Майър, Джо Джонас, Хари Стайлс и др., а след като връзката ѝ с някого приключи, тя пише нови песни, посветени на провалената ѝ любов.

Най-ранните, тийнейджърски любовни отношения на Тейлър са със средния от братята Джонас и с актьора от „Здрач“ Тейлър Лаутнър. Най-бурният ѝ роман, но и краткотраен флирт беше със звездата на One Direction – Хари Стайлс.

Най-огорчена пък Суифт остана след раздялата си с Джон Майър, който в момента излиза с Кейти Пери.

В цялата тази история обаче има една много интересна нишка – знаменитата блондинка няма нищо против приятелките ѝ да излизат с бившите ѝ гаджета.

Пример за това е Джиджи Хадид, която наскоро започна връзка с Джо Джонас. В същото време Тейлър излиза от няколко месеца с диджей Калвин Харис, който е експоловинка на нейната приятелка и колежка Ели Голдинг.

Изглежда изпълнителката на хита „Crazier“ няма проблем с тези странни взаимоотношения. Сега остава само да приобщи към приятелската си компания Рита Ора, която беше гадже на Харис до миналата година.

Вижте в галерията ни кои от нейните приятелки са имали отношения с нейни гаджета.

Тейлър и Калвин са щастливи в момента; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

mimi78_21 ( преди 8 години )