IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9 неща, за които жените завиждат на мъжете

3 юли 2015 11 40

На кого му е по-лесно?

Снимка; V Magazine

Снимка; V Magazine

Жените са сложни същества – да, но пък и животът им не е толкова лесен. Те трябва да мислят за много повече неща, да не говорим колко усилие коства поддържането на хубава визия. Ново изследване показва, че представителките на нежния пол завиждат повече не на конкурентките си, а на мъжете.

Ето и най-срещаните причини за това:

1. Носят еднакви дрехи

Мъжете нямат проблем с това да си купят 5 блузи с еднакъв дизайн и различни нюанси и също толкова джинси и хоп, гардеробът им за сезона е готов. Никой няма да ги осъди и ако се появят с едни и същи дрехи два дни поред, честно ли е?

2. Не се мъчат с бельото

Боксерки или слипове и дилемата свършва дотук. На тях не им се налага да комбинират сутиени с бикини, които избират часове наред. Не носят прашки и жартиери и в общия случай не им пука от цвета и визията на бельото.

3. Ядене

Мъжете ядат каквото си поискат и по-трудно дебелеят.

4. Отслабване

Още по-нечестно е, че свалят много по-бързо килограми от дамите.

5. Ходене по малка нужда

Могат да го правят навсякъде и дори не се крият. За капак не им дреме какво обличат, защото просто трябва да отворят ципа.

6. Секс

С колкото повече партньорки спят, толкова повече овации получават. А после нямало двойни стандарти, а?

7. Оргазми

Достигат ги бързо и лесно!

8. Бъдеще

Не се тревожат за това, че трябва да раждат и как ще изглежда тялото им след това.

9. Бръснене

Правят го по избор и никой няма да им се присмее, ако пропуснат седмици.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

platttonnn ( преди 8 години )
Липсата на психична грамотност е причина за много драми в ежедневието ни. Една от тях виждаме в горното глупаво съчинение. Ако автора не положи нужните усилия за себепознание,рискува да продължи излагането на присмех и хомосексуални намеци.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ст. Либертов ( преди 8 години )
До Анонимната отпреди 23 часа. Уважаема, наистина няма за какво да завиждате на мъжете - от изложението е ясно, че сте травестит. А, мутациите, както е известно, винаги бягат панически,щом се наложат сравнения с оригинала.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Ами да , живеят по-дълго от мъжете , защото нямат жени да им тровят живота :)))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
И е нормално мъжкия оргазъм да е толкова кратък, защото това е истинския оргазъм - силен, изключително изтощаващ и интензивен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
И мъжа може да достига до ***(подобен на спазъм) и простатен оргазъми. Много интензивни и приятни, но изключително изтощаващи. Мъжете имат простата - това е сърцето на оргазма, докато жените са скопени в това отношение колкото и да се хвалят, че техните оргазми били по силни - те не са точно оргазми а по скоро спазми - състоянието което мъжете усещат преди истинския оргазъм.Да не говорим, че голям процент от жените дори не са усещали каквото и да било удоволствие от секса.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Искрено се смях на тия глупости. Лично аз не завиждам на мъжете за нито едно нещо.1. Ами то и жените могат да носят една тениска цяла седмица, но просто ние обичаме разнообразието. И не, не ни тежи, а ни доставя удоволствие да сменяме дрехите си.2. Има толкова различни стилове бельо, че всяка може да носи каквото и е удобно. Даже сутиените не са задължителни. А и на нас цветното бельо си ни харесва.3. Ако спортуваш редовно или не ти пука как изглеждаш, пак можеш да си ядеш каквото искаш.4. Е, ако искаш да ставаш вейка, трябва да се постараеш, ама това важи и за мъжете. Ако беше толкова лесно, защо има толкова мъже с бирени кореми, а?5. Това да ти е проблема! Във всяко кафене има тоалетни, така че едва ли ще тръгна да завиждам заради такава глупост.6. Че някой казал ли е, че трябва да разправям с колко мъже съм била? Това си е лична информация.7. Може, обаче при нас е доста по-интензивно. А и да има мъж достигнал до двоен оргазъм едновременно (клиторен и вагинален)? Или до скуир? Изобщо няма нужда да изброявам колко много начини има една жена да свърши и то много по-интензивно от кой да е мъж. Е, вярно, трябват ми повече от 2 мин., ама после той заспива от изтощение, а аз мога да се забавлявам цялааа нощ.8. Ха, че вие за контрацепция не сте ли чували? Ако не искам да раждам, няма да родя и готово.9. Сериозно ли мислите, че зимата, под всичките тези дрехи тялото ми е идеално гладко?! Тогава пропускам не седмица, ами по цял месец, ако не ми се занимава за ходя на кола маска. Така, че милички, не знам за вас, ама аз не завиждам на мъжете за нищо!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар