IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В колоритния дом на Томи Хилфигър

16 август 2014 12 15

Вижте шикозната къща на дизайнера в Маями

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Модният магнат Томи Хилфигър и съпругата му Дий са си създали ваканционно убежище на брега на морето, северно от Маями. Лятната резиденция на дизайнера е и негова база за най-новото му бизнес начинание.

Преди няколко години Хилфигър продаде своята модна марка, но пък наскоро той влeзe в хотелиерския бизнес, след като купи хотел "Raleigh" в Маями Бийч.

Скоро той планира да го реновира в стил Арт Деко, като идеята му е да го отвори за сезона на 2015-та.

Колкото до личната им къща в Маями – Томи и Дий я купуват през 2007 г. Тя е с размер от 1700 кв.м., а голямата ѝ площ е била от решаващо значение за закупуването ѝ, тъй като семейството е търсело пространство, в което да подреди богатата си колекция от модерни произведения на изкуството, които дотогава били съхранявани в складове.

"Нашият дом в Кънектикът е обзаведен в класически стил, а вилата ни в Мустик е в британски колониален стил, така че двете къщи не бяха подходящи за тези модерни, колоритни творби, които подредихме тук. Става въпрос за находки в стил поп-арт, подписани от Анди Уорхол, Жан-Мишел Баския, Кийт Харинг, Деймиън Хърст, Трейси Емин и др."

С тази идея двойката създава една енергична, жива среда с много графични контрасти. Според самия Томи къщата прилича на художествена галерия от 70-те години на диско лудостта, пише списание Аrchitectural Digest.

За да видите снимки от шикозния дом в Маями на Томи Хилфигър, влезте в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )