IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В новия ресторант на Робърт де Ниро в Москва

13 ноември 2015 10 30

В руската столица вече има две заведения от веригата на звездата „Нобу“

Снимка: noburestaurants.ru

Снимка: noburestaurants.ru

Наскоро в Москва отвори врати вторият ресторант от веригата на Робърт де Ниро и Нобу Мацуиса „Нобу“. Заведението се казва Nobu Crocus City и се намира в голям търговски център на руската столица.

Това се случва точно 6 години, след като холивудският актьор откри своето първо заведение за хранене в Москва.

Ресторантът е на два етажа с обща площ от 1200 кв. м и има три входа – откъм улицата, откъм търговския център Crocus City Mall и откъм хотел Crocus City VEGAS SEC.

На приземния етаж има бар и дневна зона с основна зала от 70 места и суши бар. На втория етаж е разположена зала с панорамен изглед, отделна VIP стая и голяма зала за банкети със 120 места.

За кухнята на Nobu Crocus City отговаря французинът Деймиън Дюво, както и екипът на японския суши майстор Сота Фухимори. Има и сладкар от Южна Африка – Стюарт Бел. Всеки от тях е успял в своята област и се е доказал в други клонове на империята „Нобу“.

Въпросната империя беше основана преди 22 години в Ню Йорк, когато известният американски актьор направи съдружие с японския готвач Нобуюки Мацуиса и още първото им заведение се превърна в истински хит сред заможните, известни, влиятелни и богати американци.

Веригата „Nobu“ включва 33 ресторанта в 28 града по света, като навсякъде заведенията са главна атракция на мястото, където се намират.

Интериорът е проектиран според вкуса на г-н Нобу, който обича естествените природни материали – бамбукови полилеи, декорации с морски таралежи, стена от орех, стъклени балони, кожа и т. н.

Вижте снимки на заведението в галерията ни.

Робърт де Ниро и съдружникът му Нобу Мацуиса на откриването на първия си ресторант в Москва през 2009 г.; Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари