IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо се разделя с вилата си в Малибу

22 септември 2016 12 00

Актьорът купи къщата преди 18 години

Снимка: trulia.com

Снимка: trulia.com

Холивудският сърцеразбивач Леонардо ди Каприо е обявил в продажба своята вила в Малибу за сумата от почти 11 милиона щатски долара.

Актьорът притежава къщата на плажа от 18 години (купува я през 1998 г. за 1,6 милиона долара, когато е едва 24-годишен), но явно вече няма нужда от нея.

Бунгалото, което е построено през далечната 1950 г. е било обитавано най-често от майката на звездата – Ирмалин Иденбиркин.

Двуетажната дървена къща на носителя на „Оскар“ разполага с три спални, две бани, голяма веранда, самостоятелна хидромасажна вана и предлага невероятна гледка към Тихия океан.

Тя се намира на изключителен участък от плажа в Малибу, Калифорния – близо до Carbon Beach, който е известен като „Плажът на милиардерите“.

В последните години Лео, който от лятото има връзка със супермодела Нина Агдал, отдаваше вилата под наем за сумата от 23 хиляди долара на месец извън сезона и 50 хиляди на месец през лятото.

Това не е първият дом на Леонардо в Малибу. През 2013-та той продаде друга своя къща на същия плаж за сумата от 17 милиона долара.

Вижте снимки на имота в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари