Един от секссимволите на Холивуд – Руни Мара, обяви за продан свое жилище. 31-годишната актриса досега не се е омъжвала. През 2010 г. тя започва да излиза с режисьора на HBO Чарли Макдоуел, но любовните им трепети се изчерпват към 2016 г., след което започва любовната ѝ история с колегата ѝ Хоакин Финикс.

Но последните новини около Руни са свързани с продажбата на красивия ѝ апартамент в Лос Анджелис. Мара го купува през 2015 г. срещу 3 млн. долара.

По това време в имота тъкмо е завършена цялостната му реконструкция. Апартаментът е преминал и през дейности по обновяването му. Интересното е, че 2 години след като го купува, при това изцяло реновиран, Мара решава да го продаде.

Жилището разполага с площ от 217 кв. м. Това са общо 2 спални, 2 бани, антре, всекидневна с камина, трапезария, кухня, кът за личен кабинет и две тераси с вдъхновяваща гледка към мегаполиса.

Сградата, в която се помещава жилището, е строена през 1963 г. по проект на арх. Фил Браун. Стилово домът е разкрачен между познатия соцреализъм и прерийния стил. В него надничат ретро и етно мотиви.

В общ план този дом е съграден в студена бяло-синя гама, към която са приобщени дървесни цветове в оранжево-бежови тонове. Мебелировката е някак обикновена. В нея не се отличават кой знае колко специални елементи.

Разглеждайки интериора, човек разбира, че Руни Мара иска да припечели от търговия с недвижими имоти. Ако сделката ѝ бъде успешна, Мара ще спечели 4 милиона долара.

Разгледайте дома на актрисата Руни Мара в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров