IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тилда Суинтън – актрисата с най-авангардно излъчване

1 декември 2014 11 29

Любимката на списание W засне поредната си фотосесия за изданието

Снимка: сп. W

Снимка: сп. W

Тилда Суинтън определено е любимата актриса на списание W. Шотландската кинозвезда е заснела три корици за изданието, а сега е направила нова арт сесия, позирайки пред обектива на фотографа Тим Уолкър.

Носителката на „Оскар“ определено има супер сюрреалистично излъчване, така че е идеален модел за всеки по-авангарден проект, който съчетава арт и мода, както е в този случай.

Стайлингът на тази фотосесия с талантливата актриса е дело на Джейкъб К, за оригиналната сценография е отговарял Джери Стафорд, косата на Тилда е оформена от Джулиън Дис, а за живописния ѝ грим се е погрижила Лиза Хъфтън.

Снимка: сп. W

54-годишната Суинтън, позната от филмите „Плажът“, „Изгори след прочитане“, „Хрониките на Нарния: Принц Каспиян“, „Странният случай с Бенджамин Бътън“ и др., е считана за една от 50-те най-добре облечени жени на Острова, а освен това миналата година беше муза на Chanel. За този оригинален проект, тя носи творения на Carolina Herrera, Calvin Klein, Versace и др.

Вижте последната арт сесия на шотландската актриса за списание W в галерията ни!

Снимка: сп. W

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари