IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 домашни правила, на които жените се опитват да научат мъжете си

11 септември 2015 08 01

Уви, често без успех

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мъжете от малки са учени, че с домакинството се занимава жената. Ето защо дори като пораснали, те често пренебрегват „правилата“ у дома, знаейки, че половинките им ще се погрижат всичко да е чисто, в изправност и в ред.

Жените от своя страна не искат да се чувстват като слугини и макар да се занимават с почти всички домашни задължения, имат конкретни изисквания към партньорите си – неспазването на които води до конфликти и скандали.

Американската фирма LightBulbs Direct направи кратко проучване, според което 1 на всеки 10 мъже се научава на „правилата у дома“ от своята половинка. Ето и какво жените искат да „възпитат“ у своите партньори:

Мръсните дрехи се слагат в коша, а не на пода из цялата къща!

Мръсните чинии отиват в миялната машина.

Завесите в банята се дърпат след душ!

Тоалетната се почиства след употреба (особено след ходене по голяма нужда).

Трохите се събират и се хвърлят в кофата.

Леглото се оправя всяка сутрин, а не избирателно.

Мястото на кутиите не е в коридора или на стълбите, а в килера и съответните стаи, в които е трябвало да бъдат занесени.

Зеленчуците са полезни, а не отрова. Още повече, когато за направата им е положено огромно старание и потене над печката.

Закачалките не са за украса и употребата им пести часове излишно гладене.

Джобовете не трябва да се изпразват на масата. Ако мъжът не може да понася да са пълни с различните му аксесоари, е време да си купи мъжка чанта!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
А пък ние нямаме миялна машина и мръсните чинии ги мятам през балконя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар