IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да съхраняваме красиво дърва за огрев

28 октомври 2015 15 00

Интересни идеи за дома

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

С всеки изминал ден температурите навън падат, което означава, че е време да се порадваме на топлината у дома. Всъщност има ли нещо по-приятно от дълги студени вечери край камината?

Пламъците придават неустоима атмосфера на всяко жилище, а червеното вино в допълнение е изкушението, на което едва ли някой може да откаже.

За да поддържате цяла вечер камината обаче, вие се нуждаете от достатъчно количество дърва за огрев. Те трябва да са ви под ръка, но въпросът е по какъв начин може да ги съчетаете успешно със своя интериор?

За щастие, съществуват множество идеи за поставки, в които може да нареждате дърва за камината си и в крайна сметка всичко да бъде наистина красиво.

Много камини са оборудвани със специални ниши за съхранение на дърва. Ако случаят при вас обаче не е такъв, трябва внимателно да изберете най-подходящото решение за дома си.

На първо място – преценете дали искате мястото за съхранение на дървата за огрев да бъде стационарно или пък подвижно. Не забравяйте и че то трябва да си пасва с дизайна на стаята и с този на камината.

Ако се нуждаете от вдъхновяващи идеи, може да ги намерите в нашата галерия.

Снимка: minimalisti.com

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари