IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 март

12 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Проверявайте собствените си резултати няколко пъти. Почти сигурно е, че ще попаднете на пропуски, чието своевременно отстраняване ще ви спести неприятности. Доверявайте се само на хора, които са доказали, че го заслужават. Някой ще се опита умишлено да ви подхвърли заблуждаваща информация.

Телец

Не ограничавайте инициативата си. Ще получите интересна новина или примамливо предложение за участие в съвместен проект. Действайте с размах. Ще напреднете с инициатива, която в момента е в застой.

Близнаци

Безпроблемно ще се справите с дейности, изискващи задълбочен анализ и обобщаване на заключения. Контактите ще са интензивни, на моменти не особено приятни. Вероятно ще се наложи да се заемете с някаква нетипична дейност или да търсите допълнителна информация във връзка с изпълнението на такава.

Рак

Отлични резултати ще получите от екипната дейност, но при условие, че подберете подходящи сътрудници и управлявате процеса самостоятелно. Отговорността за важните решения ще е изцяло ваша.

Лъв

Ориентирайте се към стартиране на нови занимания. Започнете с най-лесните и онези, с които ще се справите най-бързо. Успехите ще ви окуражат, а ентусиазмът ви ще е заразителен за околните. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да разчитате безусловно.

Дева

Прагматичният подход и умението ви да оценявате правилно детайлите ще ви осигури напредък тогава, когато другите се губят в лабиринта на собствения си хаос. Предстои запознанство, което ще ви впечатли.

Везни

Отстоявайте позициите си. Ще се справите с всички занимания, за които имате предварително оформена концепция. Ако се наложи да предприемете служебно пътуване на кратко разстояние, не го отлагайте.

Скорпион

Положителните новини ще са свързани с две сфери – финансите и уреждането на сложен юридически казус. С каквото и да се захванете, ще получите необходимото съдействие. Напредъкът ви е „в кърпа вързан“, стига да не се опитвате да „пришпорвате събитията“. Придържайте се към принципа „всяко нещо – с времето си“.

Стрелец

Систематизирайте плановете си за обозримото бъдеще. За изпълнение на сложни задачи разчитайте предимно на себе си и не бързайте. Хората, на които решите да делегирате функции най-вероятно ще ви подведат. След обед ще успеете да се справите с леко неприятна битова авария.

Козирог

Най-лесно ще се справите с най-сложните задачи, колкото и парадоксално да звучи. Във всеки момент, в който ви е нужно съдействие, ще го получите. Деловите срещи ще са по-успешни, ако ги провеждате в неформална обстановка.

Водолей

Обстановката ще е динамична и по-голямата част от деня ще премине буквално в поредица разговори. Част от тях ще са абсолютно незначителни, но ще има и такива, които ще ви подскажат полезна информация. Усетите ли пристъпи на изтощение, направете кратка разходка на открито.

Риби

Безпроблемно ще се справите със сделка за недвижимо имущество, която към момента е в ход на изпълнение. От вас ще се изисква само да сте сигурни в себе си. Ще получите приятни новини от човек, който ви е скъп, но се намира надалече и се виждате рядко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари