IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 март

20 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете натоварванията, но намалете и количеството храна, което възнамерявате да употребите. При навлизането на Слънцето във вашия знак е желателно да отделите част от времето за медитация, съзерцание или друг вид подходяща духовна практика, която предпочитате.

Телец

Не отказвайте помощ, ако ви помолят, но и не се ангажирайте изцяло с чужди задължения. В процеса на работа вероятно ще попаднете на грешки, за които е желателно да съобщите на изпълнителя, а не да ги коригирате по своя воля.

Близнаци

Преобладаващо разговорите ще съдържат непряка информация на принципа: не слушай какво ти говоря, а гледай какво правя. Анализирайте не само онова, което са ви казали събеседниците ви. Наблюдавайте и поведението им, от него ще разберете повече.

Рак

Повечето събития ще са лично свързани с вас, а най-хубавото е, че ще са приятни. Ще установите колко много ви ценят някои хора и ще изпитате истинско удовлетворение.

Лъв

Ще се справите с уреждането на жилищен или имотен проблем. Не е изключено за целта да се наложи да пътувате до друго населено място.

Дева

Ще имате нужда от съдействие, но не е без значение към кого ще се насочите. Помислете кой би „ви бутнал едно рамо“, без да задава излишни въпроси.

Везни

Не „давайте ухо“ на „приятелски“ съобщения, които искат да ви споделят относно човек, когото харесвате и обичате. Вредите върху отношенията ви ще са толкова сериозни, че ще ви е нужно доста време, за да ги отстраните.

Скорпион

Ако хората от обичайното ви обкръжение непрекъснато за нещо мрънкат и капризничат, не го приемайте лично. Дистанцирайте се и ги оставете сами да се справят с проблемите си. В крайна сметка, не сте слънце да огреете навсякъде, нали…

Стрелец

Направете си ясен график за деня и започнете с най-сложното. С обичайните неща се занимавайте „между другото“ или както още бихте казали на шега – докато си почивате.

Козирог

Прегледайте внимателно банковите си сметки и се опитайте да погасите финансовите задължения към държавата приоритетно. Ако пък нямате такива, помислете дали имате друг вид ангажименти, като например неизпълнено обещание към някого и дали не е настъпил моментът за осъществяването му.

Водолей

Не е изключено да преживеете едно доста неприятно разминаване между вдъхновението и обезпечението си. Да имате достатъчно сили и оригинални идеи, но да не разполагате с достатъчно ресурси за реализацията им.

Риби

Избягвайте разговорите на лични теми на работното място и обратно – обсъждането на служебни въпроси у дома. И в двата случая събеседниците ви изобщо няма да проявят интерес, а вие ще се почувствате неразбрани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари