IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марс влиза в Риби: Какво ще донесе на всяка зодия този транзит

21 март 2024 17 30

Този транзит нагнетява страст, но къде трябва да я насочите?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Марс е боецът, а Риби е знакът на въплъщението на знанието. Марс е агресивна планета и когато прекрачи водния знак Риби, който също така е двоен знак, ще стане по-концентриран и осведомен. Марс в Риби отваря нови граници на познанието в медицината. Това също ще гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Правните органи ще вземат информирани проактивни решения, които ще бъдат от полза за масите. Органите на реда ще се опитат да включат морала в техните мисли и действия.

Бойният Марс се премества в Риби в петък, 22 март и ще остане там до края на април, давайки ви сила и новооткрита увереност. Ако често плувате в дълбините на въображението, този транзит ще ви осигури тласъка, от който се нуждаете, за да изведете идеите си на повърхността. Марс ще ви помогне да се застъпите за себе си и да превърнете мечтите си в осезаеми резултати.

Нека видим какво ще донесе на всяка зодия този транзит на Марс в Риби:

Овен

Вашите визионерски способности се увеличават от 22 март, тъй като вашата управляваща планета Марс се премества в Риби и вашия сюрреалистичен дванадесети дом. Трябва да внимавате за здравето си по време на този транзит. Няма да можете да следвате моделите си на здравословен начин на живот. Лесно ще се дразните. Може да страдате от безсъние и проблеми, свързани със съня, като сънна апнея. Ще имате проблеми със сексуалното здраве. Умът ви като цяло ще бъде разстроен, а трудни емоции ще ви завладеят. Ще чувствате липса на енергия или неразположение. Но пък сега е моментът да покажете, че сте безгранично креативни.

Телец

Ще бъдете привлечени от един от вашите приятели и може да решите да се установите с този човек за цял живот. Вашата  половинка ще ви донесе финансово изобилие. Ще станете по-привързани и страстни към своя партньор, като той ще ви подкрепя финансово. Вашите приятели може да понесат финансови загуби. По време на този транзит ще имате възможности да отидете в чужбина. През този период също така може да харчите по-неразумно парите си и логично – да се тревожите за притока си на доходи.

Близнаци

Ще се отличите и ще излезете победител във всяка конкурентна ситуация. Ще можете да изчистите всяка задача или интервю, което ще сложи край на вашето търсене на работа. Сега е моментът да си намерите мечтана работа, която ще ви донесе заплатата, която искате. Ще има много противопоставяне на работното ви място. Трябва да се движите по време на работа и да спортувате редовно. Ще създадете добри приятелства на работното си място. Ще можете да работите по-усърдно за целите си в кариерата и ще устоите на всякакви врагове или опозиции. Може да има хора в службата ви, които ще тестват търпението ви, но можете да споделите натоварването с приятелите си и те ще ви помогнат.

Рак

Сега е моментът да срещнете мечтания любовник. Ако сте студент, ще можете да се съсредоточите върху обучението си и да свършите много работа. Тези, които се стремят да се занимават с медицина и науки за живота, ще успеят. Сега имате възможност и да отидете в чужбина, за да продължите обучението си, тъй като ще сте по-уверени и смели в нови ситуации. Ще кандидатствате в мечтаната организация и ще получите добра работа. Можете да получите възможности за работа и в чужбина. Ще бъдете изключително заинтересувани от приключенски спортове. Упражненията и физическите дейности под всякаква форма ще ви заинтересуват. Ще успеете да вдъхновите колегите си да работят повече.

Лъв

Ще можете да продадете къщата или имота си по време на този транзит. Може да видите, че домакинските ви разходи се увеличават. Трябва да внимавате за здравето на родителите си. Възможно е да нямате полза от пътуване в чужбина. Това ще добави към списъка ви с разходи, с които ще трябва да се справите. Ще имате късмет с наследство. Ще се интересувате повече от окултното, отколкото от духовното. Ще се възползвате от бизнеса с недвижими имоти. Домът ви може да се превърне в център на противоречия. Ще има ремонтни дейности, които трябва да се извършат в дома ви, което отново ще ви донесе повече сметки, но пък имате шанс за внезапни печалби.

Дева

Ще имате някои идеологически или интелектуални различия в мненията със съпруга/та. Ще похарчите много за половинката си. Моделите на харчене на вашия съпруг ще ви дразнят и ще доведат до караници. Ще се опитате агресивно да внушите мнението си на половинката си. Брачните спорове трябва да се разрешават приятелски. Вашият съпруг може да има късмет с наследство. Ще станете по-смели и общителни по време на този транзит. Може да се впуснете в нови партньорства в бизнеса. Все пак трябва да помислите два пъти. Трябва да документирате ясно условията на партньорството, за да избегнете бъдещи съдебни спорове.

Везни

По време на този транзит на Марс в Риби ще имате по-често караници с половинката си. Трябва да избягвате ескалирането на вашите битки в съдебни спорове. Не трябва да бъдете физически или вербално агресивни към съпруга си, тъй като ще има такива тенденции през идния месец. Трябва да внимавате и за вашите активи. Марс в шести дом означава време за почистване, Везни. Сложете пословичните гумени ръкавици и изчистете живота си от токсини – от нездравословната храна в шкафовете ви до енергийните вампири, които тровят или помрачават живота ви!

Скорпион

Свирепия и бурен Марс се премества във вашия пети дом на славата, зареждайки ви със звездна сила. Ако предпочитате да оставите работата ви да говори сама за себе си, намерете магазини, където да изложите най-новите си творения. Романтичният ви живот се забързва под влиянието на Марс и страстта може да се нажежи до червено, докато си разменяте пикантни и палави есемеси. Предупреждение: Ако сте се скарали с половинката си, този бурен цикъл може да налее още масло в огъня. Нищо никога не се решава с гняв, така че отделете малко време, за да охладите страстите, преди да се заемете с проблеми във връзката си. 

Стрелец

Огненият Марс ще лагерува във вашия четвърти дом до 30 април, внасяйки както вълнение, така и влошаване на вашето семейно гнездо. От една страна, домът ви може да се превърне в оживена работилница за всички ваши иновативни идеи. Но Марс може да ви затрудни в намирането на място за уединение, когато имате нужда от такова. Ще трябва да бъдете твърди със съквартирантите и роднините си, за да не навлизат в личното ви пространство. Провокативната планета може да предизвика желанието ви да се пробвате в интериорния дизайн. Преди да се захванете с такива проекти, уверете се, че разполагате с нужните пари, за да поемете мисията.

Козирог 

Думите ви имат повече сила от всякога, тъй като напористият Марс се премества в Риби и комуникационния сектор на вашия трети дом. С набрана огнева мощ може да не осъзнаете колко сте силни. За да избегнете сплашването на хората, облегнете се на състрадателните и поетични вибрации на Риби. Отделете време да загреете тълпата, преди да се захванете с работата и да подготвите почвата за дълготрайни съюзи. Съществуващите партньорства стават динамични под влиянието на Марс. Или ще си сътрудничите блестящо, или ще си сблъскате главите по време на този транзит. Важно е да разграничите ясно отговорностите, за да избегнете конфликти. 

Водолей 

Марс навлиза във втория ви дом на парите. Вашите мисли могат да бъдат погълнати от бизнес възможности, докато попълвате заявления, коригирате резюмето си или задвижвате колелата за ново предприемаческо начинание. Вие бяхте домакин на червената планета от 16 февруари, което без съмнение донесе вихрушка от визионерски идеи в живота ви. По време на транзита на Марс в Риби най-накрая ще имате фокуса, от който се нуждаете, за да влезете в производствен режим. Енергията на Марс също може да доведе до преразход, особено когато става въпрос за луксозни предмети. 

Риби 

Нагорещеният Марс преминава във вашия знак от 22 март до 30 април, благославяйки ви с допълнителна страст и продуктивност. Ако сте се носели по течението напоследък, време е да вземете мерки. Предстоят ви големи промени, които знаете, че трябва да направите, но най-накрая сте готови да се справите с тях директно и да ги докарате до финалната линия. Внимавайте с нивата на стрес, които могат да се повишат, когато Марс преминава през първия ви дом.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари