IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 зодии, които често излъчват отрицателна енергия

22 март 2024 17 30

Някои зодии по-трудно се освобождават от негативните си чувства

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според астрологията има както отрицателни, така и положителни зодии. Това обаче не описва чертите на даден зодиакален знак (всеки зодиакален знак има както позитивни, така и негативни личностни черти), а по-скоро енергията, аурата, която въпросните знаци въплъщават.

12-те зодиакални знака съществуват на полярности. Водните и земните знаци са негативни, като водните знаци Рак, Скорпион и Риби са пасивни, а земните знаци Телец, Дева и Козирог са възприемчиви. Тези знаци са склонни да бъдат по-интровертни, по-разумни и вглъбени в себе си, както и по-податливи към външни влияния, за разлика от положителните зодиакални знаци, които са по-общителни и експресивни.

А ето и кои са 6-те зодии, които често излъчват отрицателна енергия и сякаш им е по-трудно да се освободят от нея:

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите имат свръхинтуиция и усещат нещата, които се случват около тях много по-интензивно и мощно. Те имат моменти, когато просто им е трудно да контролират силните си чувства, особено когато са провокирани от някаква драма. Сякаш емоциите им са на повърхността и всяко малко нещо може да предизвика експлозия у тях. Отрицателната им енергия и напрегнатата им аура са най-ясно доловими от промените в настроението им и неспособността им да запазят хладнокръвие и спокойствие, когато не всичко върви както трябва.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Когато Козирогът преминава през трудности, той започва да излъчва отрицателна енергия, която понякога е малко плашеща. В такива моменти хората от този знак са склонни да намират общуването с другите (дори с близките си) за много уморително, дразнещо и трудно. В тежки моменти от живота си личностите от този знак изглеждат студени, мрачни и се държат дистанцирано. Те рядко търсят подкрепа и съчувствие от околните, но и рядко предлагат такова в замяна. Козирозите са толкова обгърнати от собствената си драма и от негативни чувства, че нямат нужната енергия да показват грижа и емпатия към някой друг.

Рак (21 юни – 22 юли)

Негативната енергия на Рака е самонасочена или казано с други друми, засяга най-вече самия Рак. Хората от този знак са склонни да мислят за себе си като за недостойни, когато в живота им се случват някои по-трудни събития. В такива периоди те стават много потиснати и започват да се чудят дали някога ще бъдат щастливи или успешни. Когато Раците излъчват негативна енергия, те може да поставят под съмнение действията, които са предприели, и да поемат цялата отговорност за провалената си кариера, връзка, възможности и т. н., самобичувайки се по най-лошия начин.

Риби (19 февруари – 20 март)

Когато Рибите са налегнати от отрицателен енергиен цикъл, те са склонни да се оттеглят в самоизолация и ограничават взаимодействието си дори с любимите си хора, подобно на Козирозите. Да бъдеш сам не е непременно нещо лошо, но когато това продължава твърде дълго време, не е здравословно. В такива етапи на свръхнегативизъм, Рибите трябва да намерят начин да излязат от спиралата на мрака чрез промяна на обстановката, стартиране на ново хоби, създаване на изкуство, спорт или нещо друго. 

Дева (23 август – 22 септември)

Знаем, че Девите са склонни да бъдат самокритични, но когато са в отрицателен енергиен цикъл, критичният им поглед може да бъде насочен както към другите хора, така и към тях самите. Девите могат да бъдат хипервзискателни и да се нахвърлят върху другите по груб начин, което не е добре за никого. Ако могат да осъзнаят този факт и да се опитат да се погледнат отстрани в такива моменти, те ще могат да спрат да се фокусират в безполезни негативни мисли. Ако не успеят да го осъзнаят; те могат да продължат да се държат зле и да навредят не само на самочувствието си, но и на взаимоотношенията си.

Телец (20 април – 20 май)

Когато Телецът попадне в отрицателен енергиен цикъл, той е склонен да го представя като твърде „реалистична“ ситуация и да се държи така, сякаш е дошъл краят на света и нищо добро не може да се появи зад ъгъла. Телците изглежда не разбират, че трябва да се опитват да се освободят от отрицателната си енергия, а не да ѝ се оставят, защото тя се храни и расте от само себе си. С други думи, в такива периоди Телците стават много цинични и зли, могат да се държат доста токсично и да демонстрират пасивна агресия към близките си.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари