IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 черти, които ще ви направят по-привлекателни

14 април 2015 08 20

Дано да ги притежавате

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Физическите характеристики и личният стил са много важни за вашата цялостна визия и за начина, по който ще ви възприемат другите. Те обаче не са единствените неща, които определят дали ще попаднете в графата „красавица“.

Вашата личност е точно толкова важна, колкото и вашите външни черти. Всички сме се запознавали с хубави жени, които обаче имат ужасно поведение и в крайна сметка са отблъскващи.

Тоест, колкото по-привлекателна е вашата личност, за толкова по-привлекателна ще ви имат другите. Ето и някои от положителните черти, които ще ви накарат да изглеждате по-красива в очите на хората:

1. Увереност

Уверените жени, които ходят с изправен гръб и високо вдигната глава, винаги изглеждат по-красиви, в сравнение с прегърбените дами, които се взират в носовете на обувките си. Позата на тялото има много общо с това как се чувства човек в кожата си. Самочувствието винаги е секси.

2. Оптимизъм

Оптимистичните хора винаги са усмихнати и изглеждат спокойни и щастливи. Тези хора са магнит за околните и обикновено хората обичат да са в компанията им, именно защото покрай тях животът изглежда по-розов. Ето защо тези хора ни се струват по-красиви дори визуално.

3. Любов към забавленията

Хората, които обичат да се забавляват и като цяло имат по-енергичен темперамент, също ни се виждат по-привлекателни от онези, които са по-флегматични и сериозни. Така че не се отказвайте от забавленията!

4. Грация

Дори една жена да не е с идеални пропорции, ако се движи грациозно, ако е нежна, ако има фино излъчване, ако се изразява умно и има приятен тембър на гласа, хората ще я забележат и ще ѝ се възхищават.

5. Харизма

Харизмата е умението на човек да общува с другите хора по един непринуден, приятен начин, така че да ги печели лесно за приятели, последователи, съмишленици, фенове и т. н. Това е черта на характера, с която някои хора се раждат, но според специалистите, тя може да се придобие и с практиката.

6. Скромност

Добре е да бъдете уверени в себе си, но не и самонадеяни. Надутите хора са отблъскващи, а скромните са много по-приятни. Просто не се взимайте твърде насериозно, проявявайте чувство за хумор и най-вече – самоирония.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 9 години )
Скромността е демоде - за тия, дето нямат други качества
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар