IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 септември

30 септември 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се да поставите в ред мислите, действията и документацията си. Ориентирани сте предимно към собствените си интереси и това може да създаде известни проблеми в комуникацията. Намалете контактите доколкото е възможно.

Телец

Изяснете си причините за недоразуменията у дома и се опитайте да ги неутрализирате. Близките ви са засегнати от ситуацията точно толкова, колкото и вие.

Близнаци

Нерешените проблеми ще се изсипят върху вас точно като лавина. Едновременно ще се наложи да се занимавате с битови, финансови, любовни и какви ли не още въпроси. Не търсете виновен, помислете доколко е вашето участие в ситуацията.

Рак

Много е вероятно да получите интересни предложения за допълнителна работа. Ще имате възможност да напреднете и да попълните дупките в бюджета, но на този етап е желателно да сте по-пестеливи.

Лъв

Разумът и емоциите ви са в оптимално съчетание. Като прибавим към това и привичната ви инициативност, то бихте могли да постигнете много. Не отлагайте нищо от актуалните си задължения, постарайте се да ги довършите.

Дева

Неспокойни сте и склонни да възприемате дори дребните проблеми прекалено драматично. Уединете се, намалете контактите и потърсете причините за лошото настроение. От вас зависи да преодолеете негативната тенденция.

Везни

С два въпроса можете да се справите успешно: решаване на юридически казус и уреждане на сделка с имущество. Дори и да не финализирате нещата според очакванията си, то няма място за недоволство. Ще получите добри новини или мил подарък от близки.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна, но сте склонни да виждате негативното, да си разваляте настроението за дреболии и да търсите проблемите там, където никога не са били. Постарайте се да се справите със самите себе си и след това споделете съмненията с близките си.

Стрелец

Много вървежен ден. Без усилия ще се справите с набелязаните задачи. Ще разполагате с достатъчно време за себе си. Използвайте го за развлечение или се погрижете за добрия си външен вид.

Козирог

Анализирайте финансовото си състояние. Не е изключено да получите интересно предложение за пътуване извън страната или за обучение. Ако разпределите времето си оптимално ще можете да се възползвате и от двете.

Водолей

Ще ви поканят на бизнес среща, където ще имате възможност да представите идеите си пред широк кръг професионалисти. Не само ще получите подкрепа, но вероятно и предложения за съучастие. Между другото, ще установите и кой е искал да се възползва от работата ви.

Риби

Много е вероятно да поставите начало на някаква промяна, свързана с професионалните ви изяви. Да насочите вниманието си към съвсем нов тип занимания. Ще ви заинтригува, но преценете силите си, за да не се наложи да търсите съдействие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари