IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 октомври

27 октомври 2016 05 43

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Балансирайте между личните и колективните занимания. Постарайте се да довършите спешните задачи дори предварително, защото ще ви възложат нещо ново и важно. Вечерта е възможно да ви поканят на тържество, погрижете се за външния си вид.

Телец

Ще се налага да адаптирате личните си желания към обстоятелствата или към тези на околните, което може да причини известни неудобства. Въздържайте се от желанието да контролирате събитията или да управлявате процесите. Не е във ваша полза.

Близнаци

Доста напрегнат ден. На моменти може да усетите отпадналост, да загубите увереност в собствените си сили. Запазете спокойствие, ще се справите с всичко, трябва само да заложите на творческия си потенциал.

Рак

Интересите ви ще се променят в рамките на деня. След неприятен разговор и лоша новина е възможно да се понижи и настроението ви. Постарайте се вечерта да сте в позната обстановка, която ви действа успокояващо.

Лъв

Спокоен ден, макар и динамичен. Ще ви съобщят добри новини, свързани с ваши лични сделки. Едновременно с това ще се свържете с личности, които могат да ви помогнат за придвижване на професионалните проекти.

Дева

Действайте самостоятелно. Ако е възможно да игнорирате неприятните занимания, които ви отегчават, то направете го. Ако все пак се налага да направите компромис с интересите си, то организирайте си някакво развлечение за вечерта.

Везни

Намалете темпото, инициативата, контактите. Не е желателно да се превръщате в „изповедници на нещастни души`“. Не позволявайте на когото и да било да въздейства върху душевното ви равновесие.

Скорпион

Безпокоят ви предимно лични проблеми и е желателно да подредите графика си така, че да се занимаете първо с тях. След това ще ви е много по-спокойно и по-лесно да направите всичко, свързано с професията или бизнеса.

Стрелец

Не се вторачвайте в дреболии. Опитайте се да подредите дневните задачи равномерно и подхождайте спокойно към затрудненията. Вечерта са възможни интересни и изненадващи емоции.

Козирог

Спокойно начало и странно продължение на днешния ден. Непредвидено събитие ще ви принуди да промените плановете си изцяло. Каквото и да се случи, мислете бързо и логично, следвайте собствените си принципи.

Водолей

Комбинацията между късмет и оптимизъм е печелившата рецепта за днешния ден. Фактът, че реагирате спокойно на изненадите ще ви даде достатъчно време да вземете правилното решение.

Риби

Важно е да знаете каква е основната ви цел и да я следвате. Не е желателно да се опитвате да угаждате на този или онзи. Ще загубите ритъм и ще допуснете грешки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари