Има много черти на слънчевите знаци, които са свръхнадценявани. Като например сексуалността на хората от зодия Скорпион, приказливостта на личностите от зодия Близнаци, абстрактното мислене на представителите на Водолей, егоизмът на Телците, самочувствието на Лъвовете, консерватизмът на Козирозите, чувствителността на Рибите и т. н.

Какви обаче са характеристиките на 12-те зодиакални знака, които остават в сянка и рядко ще можете да чуете или прочетете за тях?

Овен: Никой не обръща внимание на заразителния хумор на хората от тази зодия. Освен това те са описвани като самовлюбени и агресивни личности, а всъщност винаги са готови да защитават другите при несправедливост.

Телец: Хората от тази зодия са природно интелигентни и изключително приятни събеседници. Освен това те притежават дързост, която често им помага в живота, но астролозите сякаш я подценяват.

Близнаци: Може да ви звучи странно, но описваните за двулични хора от зодия Близнаци всъщност са много лоялни и изключително земни. Те са представяни и за много общителни натури, но понякога са срамежливи и предпазливи при социален контакт с нови хора.

Рак: Тези хора наистина са много чувствителни, но също така са много силни и емоционално, и физически, което рядко се споменава. Освен това те са изключително земни и скромни и никога не се вземат прекалено насериозно, дори да изглеждат леко дистанцирани.

Лъв: Хората от тази зодия са считани за егоцентрични и арогантни, но понякога те са много смирени и таят възхищение към другите по-способни хора. Те често са и много добри в дейностите, които изискват сръчност с ръцете.

Още по темата

Дева: Девите са описвани като не особено емоционални хора, но всъщност тяхната обич е за цял живот. Те могат да бъдат много чувствителни. Освен това често се превръщат в душата на компанията – нещо, което не им се признава.

Везни: Тези хора притежават истинска емпатия, което рядко го пише в описанията за тази зодия. Освен това те могат да бъдат агресивни и амбициозни, което също не им се признава. Те не само, че не са мекушави, но могат да демонстрират силна язвителност.

Скорпион: Хората от този знак са много по-умни, отколкото са описвани. Те са считани за свръхотмъстителни, а всъщност могат да бъдат наистина страхотни партньори и в живота, и в службата. Тяхната грижовност също е подценявана.

Стрелец: Представителите на този зодиакален знак са изключително мили и внимателни към близките си. Те са чувствителни и печелят много лесно популярност сред познатите си – все характеристики, които не се споменават често за тях.

Козирог: Много рядко астролозите споменават, че хората от този знак са склонни да пускат най-остроумните шеги. Освен това те са описвани като скучни работохолици, а често са доста секси личности. Това са хора, които ценят златната среда и мразят крайностите.

Водолей: Рядко се споменава, че хората от този зодиакален знак копнеят за обич и искат да бъдат харесвани от всички. Те са много игриви – като непораснали деца, а в същото време могат да работят до преумора, без да се оплакват изобщо.

Риби: Представителите на този знак са описвани като най-чувствителните хора в зодиака, но това невинаги е така. Те могат да бъдат абсолютни непукисти и доста индиферентни към хора, които не са им близки. Освен това те са доста амбициозни, нещо, което не им се признава.