IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за 25 февруари

25 февруари 2017 06 00

Какво ви очаква на интимния фронт според звездите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Овен

Благодарение на разбирателството с партньора ви, днес ви очакват горещи еротични изживявания. Родените в третата декада, особено тези без човек до себе си, ги очакват важни срещи и завоевания на интимния фронт. Вечерта прекарайте в домашна обстановка и няма да съжалявате – любовта и сексът ще са на първо място.

Телец

В продължение на целия ден нееднократно ще паднете в плен на горещи прегръдки и целувки. Родените през първата декада е време да преосмислят живота си и да не мислят толкова много за работа, а да се отдадат повече на отношенията си с човека до себе си. Тази вечер трябва вие да поемете диригентската палка и да създадете еротична атмосфера, която дълго да държи влага на половинката ви.

Близнаци

Звездите не предвиждат нищо особено за днешния ден на интимния фронт. Има затишие, но само от вас зависи дали е пред буря. Родените през първата декада трябва да отделят повече време на партньора си, един разговор може допълнително да заздрави връзката ви. Ако пък търсите подходящия човек и все още не сте го намерили – излезте и се забавлявайте тази вечер. Звездите дори препоръчват коренна промяна в имиджа ви, само ще ви помогне в любовния лов.

Рак

Много позитивен ден в еротичен план, който ще завърши с качествен секс в море от страсти. На любовния фронт всичко е перфектно, но родените в третата декада няма да избегнат конфликти в своето обкръжение. Не се притеснявайте, те са временно явление.

Лъв

Звездите съветват да проявите повече нежност към партньора. И няма да съжалявате – ще се окажете в центъра на еротична буря, от която няма да искате да излезете. Родените в третата декада ще имат и допълнителни романтични изживявания с неочакван човек. Вечерта е ваша и излезте с приятели – всички погледи ще бъдат вперени във вас. Идеите ви ще се приемат от приятелите и можете да моделирате купона по ваш вкус.

Дева

Днес няма да е най-приятния ви ден. С партньора ви имате проблеми под завивките, двамата сте неудовлетворени, и сега е моментът да изясните всичко помежду си. Постарайте се разговорът да премине спокойно – няма нещо, което да е неразрешимо. Вечерта едва ли ще ви е до купони, затова останете в компанията на любимия и хубав филм в домашна обстановка.

Везни

Днес ще сте в плен на страстта и всичко останало остава на втори план. Дайте воля на фантазията, партньорът ви ще откликне на всяко ваше желание. Ако все пак еротичният огън не гори, а мъждука – излезте заедно тази вечер и наелектризирайте чувствата в дискотека. Но бъдете само с любимия – приятелите биха убили всяко желание за весел креват в по-късните часове на нощта.

Скорпион

Скорпионите са във вихъра си и днес е удачният ден да разкриете вашия еротичен талант пред половинката. Ролевите игри са повече от подходящи и ще повдигнат градусите под чаршафите. Ще ви се получава всяка импровизация, така че смело разкрийте всичките си фантазии. Ще останете дори изненадани как ще паднат всички задръжки и у партньора ви.

Стрелец

Днес не сте в най-доброто настроение, което ще се отрази и на либидото ви. В момента сте на кръстопът в любовта, но за решението трябва да слушате единствено сърцето си. Все пак вечерта се очертава да бъде далеч по-купонджийска. Забравете за проблемите и се наслаждавайте на купона. Да, обичате секса, но днес не е вашият ден. И не драматизирайте, още утре настроението ви ще бъде коренно променено.

Козирог

Днешният ден ще е беден на еротика и нищо не може да разпали огъня на страстта. Звездите съветват да прекарате вечерта без компания. Вземете си топла вана, изгледайте хубав филм и си осигурете достатъчно сън.

Водолей

Днес ще намерите верния подход да разпалите страстта в половинката ви. Ще успеете да „засвирите“ на еротичната му струна, а вечерта ще бъде истински празник под егидата на Ерос. Можете да подгреете с приятелска компания, но не се вслушвайте в съвети, които касаят вашата връзка. Тя е само ваша и нейното развитие зависи само от двама души.

Риби

Любовта – това е игра на чувствата, но това вие го знаете добре. И неслучайно вашите умения в леглото носят марката „висш пилотаж“. Родените в третата декада трябва да търсят днес компанията на Водолеи – преживяването ще си заслужава. Трите неща, които ще характеризират вечерта са страст, купон и секс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари