IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 март

15 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекрасна възможност да стабилизирате отношенията, да потвърдите някои сделки и да уредите въпроси, свързани с държавната администрация. Постарайте се да не рискувате и да не противопоставяте своите желания с тези на близките си.

Телец

С доста сложни казуси ще се наложи да се занимаете днес. Спазвайте правилата и следвайте установените практики. Не е желателно да импровизирате, особено ако не разполагате с необходимата информация.

Близнаци

Събитията ще се развиват в рамките на очакванията ви и ще се чувствате достатъчно уверени в действията си. Може да изникне някаква спешна задача. Ще се справите, ако уточните параметрите абсолютно точно.

Рак

Опитайте се да поставите в ред всичко около себе си: график, документи, отношения. Това е единствената предпоставка да се чувствате добре. Прекалено сте емоционални и приемате някои факти твърде лично.

Лъв

Всичко ще ви се получава много лесно и може да си изградите впечатлението, че не е нужно да полагате никакви усилия. Игнорирайте подобна мисъл от съзнанието си, за да не си създадете неприятности с колегите или шефа.

Дева

Проверете и анализирайте финансовото си състояние. Не купувайте нищо, което не сте запланували предварително. Не е изключено да се наложи да предприемете кратко пътуване. Тръгвайте без опасения, проблеми не се очакват.

Везни

Създайте си ясна последователност на действията за каквато и да било работа. Мислете бързо, но действайте бавно. Не е изключено да се наложи да направите непредвидени разходи, което ще ви разтревожи основателно.

Скорпион

Осигурете си ресурси и най-вече информация, ако искате да се справите с днешните си задължения. Не са изключени проблеми, свързани с трафик, придвижване, логистика, които ще ви принудят да промените или отложите някои срещи.

Стрелец

На два фактора можете да разчитате безусловно: на личния си авторитет и на подкрепата на колегите. Избягвайте прекалените натоварвания, работата ви няма да изисква особени усилия. Не отказвайте, ако ви потърсят за съдействие или съвет.

Козирог

Действайте организирано и се възползвайте максимално от всички възможности да ускорите работата си. Ще имате възможност да въздействате върху събитията, но е по-добре да го направите незабелязано и без да се набивате на очи.

Водолей

Постарайте се да довършите започнатите задачи дори с цената на малко повече усилия от обикновено. Вечерта може изненадващо да ви поканят на някакво тържество. Не отказвайте, ще се почувствате много добре.

Риби

Идеализирате както фактите, така и позициите си. Опитайте се да намерите точната преценка за собствените си сили преди да се захванете за каквато и да било работа. Само така ще успеете да си осигурите помощ при необходимост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари