IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юли

12 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Организацията на времето ви днес зависи изцяло от вас. Ще имате възможност да си осигурите съдействие за изпълнение на личните цели. Действайте по собствена воля, разчитайте на интуицията си в проблемни ситуации.

Телец

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Ще се наложи да променяте плановете си гъвкаво, независимо от всички предварителни графици, които сте си направили. Изненадващо по-спешни задачи ще излязат на преден план и ще трябва да се заемете с тях. Не ги отлагайте.

Близнаци

Събитията ще са предсказуеми. Разполагате с времето според собствените си нужди и разбирания. Ориентирайте вниманието си към предишни дейности, които имат нужда от корекции или допълнения.

Рак

Почти непрекъснато ще попадате в разни конфликтни ситуации. Постарайте се да запазите неутралитет. Не разполагате с достатъчно информация, за да се намесвате, а аргументите ви най-вероятно ще бъдат посрещнати враждебно.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към уточняване детайлите на текущите сделки. Конкретизирайте параметрите и индивидуалните задачи на всеки от участниците. Създайте ясна концепция за очакваните резултати и едва тогава оформяйте необходимите документи.

Дева

Желателно е да работите с познати методи. Ако все пак сте решили да си правите разни експерименти, то спазвайте правилата за безопасност и се придържайте към съществуващите инструкции. Бъдете готови за неуспех и си подгответе резервен вариант.

Везни

Някой от близките ще се опита да ви направи изненада. Може да се досещате какво ще се случи, но е желателно да не показвате предчувствието си. Оценете желанието да ви доставят радост и потърсете начин да отвърнете подобаващо.

Скорпион

През деня събитията ще се развиват в рамките на очакванията ви, но след обед е вероятно да се случи промяна, свързана с професионалния ви статус. Първоначално може да не ви хареса, но ако анализирате задълбочено, ще установите, че нямате основания за безпокойство.

Стрелец

Не е желателно точно днес да сте прекалено инициативни. Преценете настроението на околните и не ги натоварвайте с оригиналните си идеи. Активността ви ще бъде приета като излишно натягане и ще си създадете проблеми.

Козирог

Действайте в рамките на обичайния си ритъм. Не е желателно да пътувате на далечни дестинации, освен ако обстоятелствата не ви принуждават да го направите. Използвайте свободното време според личните си предпочитания.

Водолей

Спокоен ден, в който ще можете да се наслаждавате на любимите си занимания. Едва ли ще се натъкнете на непреодолими проблеми, така че ще имате възможност да се погрижите за физическата си форма и душевното равновесие.

Риби

Следвайте въображението си, когато се налага да се занимавате с непознати дейности. Отношенията с близките може да са леко напрегнати и конфликтни. Въздържайте се от проява на капризи и прекалени изисквания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари