IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа коя зодия си

27 юли 2017 07 40

Оказва се, че можем да променим живота си, като променим хранителните си навици

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астролозите са направили интересна съпоставка между зодиакалните знаци и проблемите като седнат на трапезата. С какво да се хранят, с какво прекаляват, каква е подходящата диета – на тези въпроси отговарят и звездите.

Овен

Често прекалявате с месото, пикантните храни и подправки. Това пък влияе на настроението ви. За да балансирате агресията си, опитайте да прибавите повече сладък вкус към менюто си. Разбира се, бъдете внимателни с алкохола – той може да пусне на воля вашият вътрешен минотавър.

Телец

Като истински хедонисти, сте склонни да преяждате. Звездите ви съветват да ограничите тестените и сладките изделия. Но най-важното е да съобразявате големината на порциите си.

Близнаци

Вие сте любители на ярки, но леки вкусове. За вас най-подходящи са сирената, особено твърдите. В случай на дисхармония във физически или емоционален план, просто хапнете сирене или кашкавал. Калцият мигновено ви вкарва в правия път.

Рак

Зодията е свързана с течностите, които циркулират в организма. Съответно, проблемът при Рак често е свързан с твърде много или твърде малко вода. Регулирайте количеството сол в храната си и не забравяйте да ядете супи.

Лъв

Често прекалявате с огъня – в буквален смисъл. За да избегнете прегряването и последващите неприятности, просто ограничете мазната, гореща и твърде люта храна. И никога не яжте, ако сте гневни.

Дева

Отнасяте се много внимателно към храната си. Единствената препоръка на тези адепти на здравословния начин на живот е, да обръщат внимание в каква обстановка се хранят. Светлите и просторни места са идеални за вас и стимулират метаболизма ви.

Хранителните навици на другите шест зодии очаквайте в края на деня.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари