IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 9-15 октомври

9 октомври 2017 08 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 9-15 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Периодът ще е напрегнат, но ще имате добри възможности за напредък. Проявете толерантност към чуждото мнение независимо дали го одобрявате или не. Личните отношения ще са леко дистантни и на моменти противоречиви. Пестете си времето и силите и не прехвърляйте проблемите „от болната глава на здравата“.

Телец

Проверявайте информацията, която получавате и не се ентусиазирайте твърде много от разни авангардни идеи. Действайте разумно и с умерено темпо. Желателно е да отложите срещите и разговорите с роднини, които ви изнервят. За да избегнете неприятни разговори от личен и романтичен характер създавайте разни импровизирани забавления за себе си и любимия човек.

Близнаци

Ще довършите голяма част от започнатите занимания благодарение на чужда, при това съвсем доброжелателна намеса. Не забравяйте да поблагодарите или да се реванширате за помощта по подходящ начин. Не се подвеждайте по слухове. Решенията ви трябва да са базирани на лични впечатления, а не на откъслечни подмятания. Признайте си грешките, ако искате да избегнете ожесточени спорове на стари теми. Не лишавайте близките си от самостоятелност.

Рак

Финансовото ви положение може да се окаже леко нестабилно, но вместо да търсите заеми по-добре помислете за допълнителен източник на доходи. Време е да разгърнете творческия си потенциал и да дадете воля на въображението. Не се намесвайте в чужди задачи, ако не ви поискат мнението. Особено се въздържайте от контрол върху заниманията на близките си, за да не си създавате излишни разправии. Личните отношения уреждайте самостоятелно, а не „под диктовката“ на роднините си.

Лъв

На работното място е възможно да има конфликти, провокирани от нечие поведение или липса на разбиране по актуалните задачи. Ситуацията може да се окаже по-сложна и по-драматична, отколкото сте си представяли. Намесвайте се само, ако сте лично засегнати. През останалото време заемете наблюдателна позиция. Възстановявайте силите си в позната обстановка с обичайното си обкръжение. Запознанство с влиятелна личност ще е много полезно в професионален план, но не се опитвайте да променяте характера на отношенията от делови в лични.

Дева

Условията ще са подходящи за уреждане на финансови въпроси, които преди време са ви затруднявали. Може да използвате чужда помощ, но разчитайте предимно на себе си. В професионален план едва ли ще имате сериозни проблеми. Привлекателни сте и убедителни и бихте могли да придумате близките си да се справят с битовите задачи без ваше участие. Изпълнявайте обещанията към любимия човек. Ще освежите отношенията и ще откриете нови общи интереси.

Везни

Едва ли ще се натъкнете на някакви сериозни затруднения в работата си. От една страна изискванията към вас няма да са по-високи от обикновено, а от друга ще ви хрумнат интересни идеи, които (с малко външна помощ) може да донесат допълнителни приходи. Контактите ще са интригуващи и вдъхновяващи. Не е изключено да подобрите бита у дома или да направите покупка, с която ще облекчите труда си. Привлекателни сте и условията за стартиране на нова любовна връзка са налице. Имайте предвид, че нова връзка съвсем не означава нова авантюра.

Скорпион

На работното място събитията ще са динамични. Ще се случват различни новости, част от тях съвършено неочаквани. Посрещайте ги спокойно, обмисляйте последиците и едва тогава реагирайте. Ще разполагате с достатъчно време. Идеите ви, свързани с решаването на всякакви административни и социални задачи ще са оригинални, приложими и резултатни. В личен план не всички преживявания ще са приятни. Надеждата ви да промените характера на съществуваща връзка от приятелска в любовна няма да се реализира. Ако вече сте обвързани, то следвайте чувствата си, а не „добронамерените“ приятелски съвети.

Стрелец

Не се натоварвайте с чужди отговорности. Използвайте наличното свободно време за самоусъвършенстване и придобиване на нови полезни навици. Действайте разумно, самостоятелно и с мисъл за резултатите в далечна перспектива. Споделяйте съмненията с близките си. Може да не ви помогнат с личен опит или подходящ съвет, но при всички случаи ще ви изслушат и подкрепят. Разговаряйте с любимия човек за противоречията, но без излишни емоции и ожесточени спорове. Различията могат да бъдат и вдъхновяващи, стига да бъдат прилагани правилно.

Козирог

Условията за професионален напредък може да са минимални, но все пак ще ги има и от вас зависи да ги използвате. Ориентирайте усилията си в две насоки: за промяна на условията на настоящата си работа и намиране на допълнителни приходи или изобщо за смяна на работата и начина на реализация. Не споделяйте намеренията си, докато не сте сигурни в решението, което ще вземете. Новите контакти ще са по-скоро на приятелска, отколкото на делова основа и ще ви подскажат начини за справяне с някои битови въпроси. Личните и любовни отношения ще са спокойни. Не обсъждайте деловите си затруднения, а възможностите за съвместни развлечения с партньора.

Водолей

Не се захващайте с твърде трудоемки занимания. Ориентирайте усилията си към рутинните познати задачи, действайте с умерено темпо и през този период се откажете от прекалено амбициозните планове. Естествено, че сте в състояние да постигнете целите си каквито и да са те, но това не бива да се случва на прекалено висока цена, т. е. за сметка на собственото ви здраве. Кратко пътуване, свързано с обмяна на опит или обучение ще разнообрази ежедневието ви. Подредете личните вещи у дома, ще попаднете на предмет, който мислите, че е изгубен. Не задавайте неудобни въпроси на любимия човек, за да не провокирате конфликтни разговори. Формулирайте ясно желанията си, ако искате да получите взаимност.

Риби

Не си поставяйте твърде амбициозни планове и не се стремете да ги постигнете на всяка цена. Възползвайте се от чуждия опит за да избегнете грешки, които изискват много време за корекция. Не рискувайте и не обсъждайте намеренията си за самостоятелна работа, изискваща творчески умения. Грижете се за външния си вид. Не е изключено да присъствате на публични мероприятия, където да се натъкнете на стари познати. Не им давайте повод да ви обсъждат. Проявете искреност в личните отношения, за да получите същото и да се убедите в силата на чувствата на любимия човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари