IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 ноември

22 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Околните трудно ще поддържат вашето темпо. Не бъдете прекалено критични. Избягвайте острите забележки даже и ако някой съвсем целенасочено се мотае. Вероятността да ви подкрепят е минимална, но за това пък проблемите са ви в „кърпа вързани“.

Телец

Личните отношения може да се окажат леко дистантни и хладни. Избягвайте поверителните разговори и обяснения. Колкото по-малко обсъждате чувствата си, толкова по-добре. Занимайте се със задачите, за които имате твърди срокове.

Близнаци

Нищо няма да се случва по лесния начин днес, което съвсем не означава, че трябва да се отказвате. Старанието ви ще получи висока оценка, а резултатите ще са с дълготраен ефект. Не се намесвайте в чужди занимания.

Рак

Прекалено сте емоционални и вероятно ще ви е трудно да контролирате изблиците си. За предпочитане е да общувате с личности, които ви разбират и са склонни да ви прощават моментите на слабост, когато не се съобразявате с чуждото мнение и позиции.

Лъв

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Прекаленият шум и движение на човешка маса може да ви създадат усещане за напрежение, с което трудно ще се справите. Ще се почувствате по-комфортно в камерна компания или с любимите си занимания.

Дева

Ориентирайте усилията си към изпълнение на ежедневните задачи и, ако е възможно, не се натоварвайте с допълнителни отговорности. Въздържайте се от каквито и да било обещания, свързани със срокове. Няма да успеете да ги спазите и, независимо от реакцията на околните, ще се почувствате неловко.

Везни

Настроението ви е по-скоро романтично, отколкото делово. Много е вероятно през целия ден да се захващате ту за едно, ту за друго и повечето занимания да останат недовършени. Организирайте си някакво развлечение с любимия човек вечерта, ще ви зареди с оптимизъм.

Скорпион

Наблюдавайте внимателно събитията и се вслушвайте в разговорите на околните, дори ако коментират нещо, което принципно не ви засяга. Част от информацията ще се окаже полезна. Ще ориентира мислите ви към затруднения, които бихте могли да си спестите.

Стрелец

Не обсъждайте нито професионалните си намерения, нито личните затруднения. Намалете контактите доколкото е възможно и се дистанцирайте от личности, които прекалено старателно търсят вниманието ви. Ще се опитат да разгласят информация за вас, която бихте предпочели да не става тема на обсъждане.

Козирог

Ако имате трудности, свързани с личните отношения, то проявете инициатива. Организирайте някакво забавление за себе си и любимия човек и се опитайте да си изясните причините за недоразуменията. Ще се окажат толкова елементарни, че ще ви е яд дето сте чакали толкова време, вместо да оправите нещата досега.

Водолей

Погрижете се много старателно за външния си вид преди да излезете от дома днес. Ще се наложи да присъствате на непредвидена делова среща с евентуални бъдещи партньори, които не познавате. Прекрасно знаете колко е важно първото впечатление. Не е сигурно, че ще стигнете до споразумение, но ще запомнят срещата с вас.

Риби

Създайте си много точен график за деня. Едва ли ще можете да направите всичко, което сте намислили, но систематизираната последователност ще ви е много от полза. Не се вторачвайте в дребните пропуски на близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари