IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 ноември

29 ноември 2017 06 40

Какъв ще бъде денят ви?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Недоверчиви сте и нерешителни. Не е желателно да се занимавате с въпроси, имащи дългосрочно отражение върху живота ви като цяло. Прегледайте колкото е възможно повече информация. Ще се натъкнете на противоречия. Постарайте се да си изградите ясна концепция.

Телец

Ще имате известни затруднения в общуването. Може да не разберете какво точно се изисква от вас или да си изтълкувате някакво изказване неправилно. Ориентирайте вниманието си към дейности, с които можете да се справите самостоятелно.

Близнаци

Все още е рано за стартиране на важни проекти. Нужно ви е още време, за да изчистите детайлите. Едва ли ще успеете да се справите с всичко, което сте си набелязали за днес. Голяма част от времето ще употребите за телефонни и преки разговори.

Рак

Търсете причинно-следствената връзка между събитията. Ще е трудно да ги анализирате в дълбочина, защото не разполагате с достатъчно факти. Следвайте убежденията си и се надявайте да не се натъкнете на непредвидени затруднения.

Лъв

Мнението на околните по актуален проблем ще е различно от вашето, но това съвсем не означава, че е погрешно. Не ставайте мнителни без повод. Реагирайте само, ако сте сигурни в аргументите си. Ако имате недоразумения с любимия човек опитайте се да ги уредите днес.

Дева

Преценявайте разходите си пестеливо, избягвайте импулсивните покупки. Разсеяни сте и е възможно да допуснете грешки в ежедневната работа. Обсъждайте резултатите с колегите и не пренебрегвайте препоръките им.

Везни

Желателно е днес да действате самостоятелно. Околните ще ви дадат прекалено много мнения, сами по себе си доста различни в детайлите и това може да ви обърка. Въздържайте се от прибързани решения по важни въпроси.

Скорпион

Не поемайте върху себе си отговорността за резултат от колективна дейност. На преден план ще излезе стара задача, която се нуждае от корекции. Постарайте се да привлечете всички участници, за да обсъдите подробно етапите на работа.

Стрелец

Овладейте мислите и ги хармонизирайте с действията си. Противоречията между думи и дела ще ви създадат сериозни неприятности. Не се захващайте с дългосрочни проекти, все още не разполагате с всички необходими ресурси и вместо да напреднете ще навредите и на текущата си работа.

Козирог

Не е изключено да се наложи да предприемете непланирано пътуване. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, но бъдете предпазливи спрямо новите познати, с които ще общувате. Ако изказванията им ви се сторят загадъчни и неясни помислете дали не е по-добре да прекратите контакта.

Водолей

Думите изпреварват мислите ви. Прекалено много говорите, съобщавате лични подробности, разкривате намеренията си и ставате уязвими. Не разчитайте, че околните ще оценят искреността ви. Напротив, напълно е възможно да си навредите.

Риби

Дайте воля на въображението си, но не започвайте с реализацията на творческите си идеи. Подредете ги по важност и се опитайте да прецените обективно ресурсите, с които разполагате. Съвсем скоро ще установите, че част от замислите ви са твърде закъснели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари