IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 януари

17 януари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте вниманието си към задачки, които са свързани с държавната администрация. Подгответе си документите и действайте смело. Убедителни сте и даже най-киселата чиновничка ще ви възнагради с гримаса, приличаща на усмивка.

Телец

Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Някой ще се опита да злоупотреби с добрината и услужливостта ви и, симулирайки неразположение, да ви прехвърли задълженията си. Реагирайте с усмивка и предложение да уредите въпроса с разрешението на шефа. Ще стане забавно.

Близнаци

Служебните задължения ще са свързани с доста контакти, някои от тях с непознати. Едва ли ще се натъкнете на затруднения в комуникацията, а ще можете да покажете най-добрите си качества. Отстъпчиви сте и бихте могли да изгладите някои съществуващи към момента разногласия.

Рак

Всичко ще ви се получи много по-лесно, ако действате с въображение. Ориентирайте се първо към рутинните задачи, а след това към непознатите. Прекалено сте чувствителни, не позволявайте да ви използват за изповедалня.

Лъв

Ще се наложи да участвате във важна среща, която ви насрочват в последния момент. Направете всичко възможно да се запознаете с темата на обсъждане и да се подготвите с достатъчно информация предварително. Ако имате каквито и да било съмнения предлагайте ги за дискусия веднага.

Дева

Ще присъствате на някаква доста странна случка днес. От една страна може да усвоите чужд опит, от друга, да си създадете нови познанства. Ще разширите сферата си на влияние и ще научите информация, която ще промени представите ви за някои социални процеси.

Везни

С личните противоречия ще се справите много лесно, а в споровете на работното място не участвайте изобщо. Ненадейно може да се оформят няколко враждуващи лагера с твърде мъглява причина за разправиите им. Най-добрата тактика за вас е да се дистанцирате.

Скорпион

Подредете дневния си график и не го обсъждайте с околните. Стартирайте деня с новите си идеи или със занимания, които не познавате твърде добре. В промеждутъците между задачите прегледайте документите и кореспонденцията. Ще получите полезна информация.

Стрелец

Ще има приятни изненади или непредвидени срещи. Някой от околните непрекъснато ще попада в комична ситуация или ще прави грешки, които вие да отстранявате. Приемете го с чувство за хумор, какво друго ви остава.

Козирог

От вас зависи да си наложите равномерно темпо на работа и да не позволявате да ви пришпорват. Съобразявайте се с обстановката и следвайте интуицията си. Контролирайте емоциите, ще се опитват да ви провокират умишлено.

Водолей

Отделете време за усвояване на допълнителна информация и повишаване на познанията си. Предстоят важни разговори, може би и оферта за съвместна дейност. Преценете дали някой не се опитва да се възползва от вас за своя сметка.

Риби

Проявете предпазливост що се отнася до деловите контакти и толерантност що се отнася до личните. Проницателни сте, наблюдателни и благодарение на силната си интуиция ще успеете да предотвратите конфликт на интереси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари