IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които винаги остават неразбрани

2 април 2018 14 30

Те не са това, което изглеждат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Като хора, трябва да умеем да изразяваме себе си и също така да бъдем разбирани от другите. Искаме да мислим, че когато общуваме (и дори когато не общуваме), има хора, които ни разбират. Това е част от живота.

Има обаче хора, които сякаш винаги остават неразбрани. Сякаш думите, които изричат и посланията, които изпращат, биват погрешно интерпретирани от останалите.

Според астрологията има знаци, на които това редовно се случва. Ето кои са те.

Риби

Всеки си мисли, че Рибите са чувствителни до такава степен, че могат да рухнат във всеки един момент. Истината обаче е доста по-различна – вътрешно те са много силни и не биха направили нещо, което не искат.

Тъй като родените под този знак са толкова състрадателни и безкористни, хората вярват, че ще позволят на всеки да ги използва, както намери за добре. Но това не е така.

Може да оставят впечатление, че са изгубени в своя свят, но те добре знаят какво се случва в реалността.

Скорпион

Представителите на тази зодия много често са смятани за негативни личности и песимисти, но те имат и светла страна. Скорпионите имат фантастично чувство за хумор и са много весели.

Те могат да усещат нещата в дълбочина, но това включва и чувства на радост и щастие. Родените под този знак могат добре да крият емоциите си, но това не означава, че ги нямат.

Водолей

Тези личности понякога могат да вбесят околните, без да имат и ни най-малка представа за причината. Оставят впечатление за студени, груби и отдалечени хора, но в действителност често се чувстват неудобно и не знаят какво да направят или кажат.

Хората са склонни да мислят, че Водолеите са непроницаеми и че независимо какво казват или какво правят, те са безразлични към всичко. Това обаче не отговаря на истината – те понякога просто не намират правилните думи и запазват мислите за себе си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари