IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ласкае най-много всяка зодия? (II част)

3 юни 2018 14 15

Как да ги накарате да се смутят?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Кое е онова, което ви ласкае до точката, в която можете да се изчервите? Всеки си има нещо, което може да предизвика този смущаващ ефект, независимо дали му харесва или не.

Притеснявате ли се, когато някой ви каже колко чиста е вашата душевност? Или бузите ви порозовяват, ако някой непознат ви похвали за добре свършена работа?

Затова едва ли някой би се изненадал, че представителите на различните зодиакални знаци се ласкаят по различен начин.

В зависимост от зодията ви, някой от посочените примери може да ви поласкае или да ви отблъсне.

След като видяхме какво е онова, което може да поласкае първите шест зодии, предстои да разгледаме и останалите шест.

Везни

Родените под този знак са мечтатели и перфекционисти и това определено си личи. Уверете се, че няма да им се подигравате относно идеалите им или да ги заливате с прекален реализъм.

Тук не става дума да ги лъжете, а да мечтаете заедно с тях и да споделяте желанието им за съвършенство. Това ще ви доближи значително до тях. Когато им говорите за идеализъм, те определено ще го оценят.

Скорпион

Скорпионите често са подозрителни и ревниви, но това не е само защото са лоялни и страстни хора.

Трябва да се уверите, че редовно им показвате колко много ги обичате, дори и да нямате интимна връзка с тях. По този начин със сигурност ще ги спечелите.

Стрелец

Представителите на тази зодия са много енергични хора, които обикновено се опитват да успокоят своята енергичност, за да се впишат в останалата част от обществото.

Ще ги поласкаете, като им кажете, че това е нещо, което много харесвате в тях.

Козирог

Козирозите са сред най-независимите в зодиака, така че ако прекарват време с вас, това означава, че сте много важни за тях. Когато сте заедно и ги поздравявате за нещата, в които са добри, това със сигурност много ще ги поласкае.

Водолей

Те са остроумни и винаги обмислят нови идеи. Ще им доставите голямо удоволствие, ако се превърнете в най-големия им поддръжник.

Нека разговорите да се въртят около техните идеи, за да разберат, че също се интересувате от нещата, от които и те. Това за тях ще бъде голямо ласкателство.

Риби

Рибите са един от най-емоционалните и чувствителни знаци в зодиака. Освен това те търсят одобрение от хората, които ценят. Ако искате да ги поласкаете, подкрепяйте техните интереси и цели. Това ще ги направи изключително щастливи.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
za dosta ot napisanoto moga da kaja 4e ne otgovaria na istinata
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар