IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как ще прекарате празниците? (1 част)

19 декември 2018 15 50

На какво държи всеки знак

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Остават броени дни до коледно-новогодишните празници. Всяко семейство ги отбелязва по различен начин. За някои традициите са на първо място, докато за други те остават на заден план.

Според своя зодиакален знак, всеки има своите предпочитания за прекарването на времето през почивните дни. Много решават да посветят свободното си време на най-близките, които не са виждали отдавна или да се отдадат на релакс с приятели.

Вижте как отделните зодии избират да прекарат празниците:

1. Овен

Родените под този знак обичат да отговарят за избора на перфектната елха, която ще краси дома им. Независимо дали е живо или изкуствено, Овенът ще даде всичко по силите си, за да намери идеалното коледно дръвче и да го украси по свое усмотрение. Той съчетава ентусиазма и своята всеотдайност, за да зарадва семейството и го „зарази“ с празнично настроение.

2. Телец

Това е земен знак, представителите на който ценят времето, прекарано с близките. Те вярват в магията на Коледа, обичат да раздават подаръци и да изненадват хората около себе си. Телците могат да се справят с всичко – от планирането на партито в офиса до украсата у дома, готвенето на вкусни ястия и поставянето им на трапезата. Освен това те държат на спазването на традициите, предадени им от по-възрастните.

3. Близнаци

Един от най-социалните знаци в зодиака. Близнаците обикновено се радват на широко внимание и обичат да са сред хора. Затова винаги са в центъра на вниманието по Коледа и Нова година. Хубавото е, че пазят детското в себе си и с голямо въодушевление ще сложат чорапчета и сладки за добрия старец, който ще им остави подарък.

4. Рак

Хората, родени под този воден знак, ценят уюта на дома и любовта на най-близките. За тях Бъдни вечер и Коледа е идеалното време, през което да им покажат колко ги ценят. Те си падат по приготвянето на празничните десерти – меденки, баклави и други. Умеят да пекат и декорират, защото се славят с креативността си.

5. Лъв

Коледата е времето, в което е време Лъвът да се оттегли от своя трон и да помисли за семейството. Колкото и да е зает през останалата част на годината, ще намери време, за да прекара някой от празниците с роднините. Хората, родени под този знак, се справят перфектно с украсяването, защото са ентусиазирани и никой не смее да им се опълчи.

6. Дева

Хората, водени от този земен знак, са доста практични. Те винаги помагат да помогнат със съвети за пазаруването на подаръци и спестяването на някой лев по празниците. Единственият недостатък на Девите е, че понякога са прекалено аналитични. Затова може да пренаредят гирляндите и висулките по елхата пет пъти или да върнат нещо, което са купили, само и само да са доволни.

3 зодии, които обичат Коледа

Таро прогноза за декември за всички зодии

7 начина да прекарате празниците, ако сте сами

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари