IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лекари предупреждават за опасни мъжки импланти

8 февруари 2013 13 00

Много мъже прибягват до различни импланти за пенис

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Лекари съобщават за чувствително нарастване на броя на мъжете, които искат да „увеличат“ мъжкото си достойнство по доста странен начин. Тревожната и меко казано абсурдна тенденция включва пенис-импланти, изработени от разтопени капачки на пасти за зъби, копчета, зарове и други. По този начин мъжете се надяват да разширят своя пенис и ще създадат едно различно усещане.

Изследователи от Университета Нов Южен Уелс в Австралия се натъкнали на феномена, след като медицински сестри документирали няколко случая на затворници с кожни инфекции на гениталиите си. Въпросните инфекции се появили в следствие на чужди предмети, поставени под кожата на пениса.

За да разберат учените дали това са само единични случаи или тенденция, те разговаряли с мъже, лишени от свобода и такива в изправителни домове. Проучването разкрива, че шест на сто от анкетираните имали импланти в пениса, като по-голяма част от тях били поставени, докато мъжете били в затвора, пише вестник Daily Mail.

Оказва се, че имплантите се срещат по-често при по-младите представители на мъжкия пол. Според автора на изследването, Василий Донован, това най-вероятно означава, че се увеличава честотата на поставяне на различни импланти. Освен физически дискомфорт, пенис-имплантите могат да доведат до сериозни негативни последици върху здравето. Мъжете са изложени на риск от инфекции и вируси.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари