IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо не привличате женския интерес

4 февруари 2014 16 15

Кои са най-често срещаните грешки, заради които все още сте необвързан

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Има голяма разлика между мъжете, които не могат да се отърват от женско внимание и сменят гадже след гадже и тези, които сякаш никоя дама не забелязва и не желае да допусне до себе си. Ако сте от вторите, може би проблемът е в една от следните причини:

Изглеждате отчаян

Жените бягат далече от мъжете, които изглеждат прекалено нуждаещи се и отчаяни. Тези, които не спират да пращат мейли, съобщения, да звънят и да се появяват пред вратата на обекта на желанията си, изглеждат леснодостъпни и слаби. Жените не искат до себе си господа, които имат нужда от постоянна подкрепа, окуражаване и внимание.

Не знаете как да привличате жените

Една от честите грешки на самотните господа е, че те нямат идея как да флиртуват и да бъдат интересни за представителките на нежния пол. Започнете да изучавате жените – какво привлича вниманието им, как мислят, как говорят, как реагират, от какво се възбуждат. Освен това анализирайте себе си и разберете кои са силните ви страни. След това се научете да ги подчертавате.

Търсите на грешните места

Да търсите своята половинка по баровете и клубовете едва ли е най-удачното нещо. Много жени са предубедени, когато са заговаряни в подобни заведения и автоматично се отдръпват от мъжете, които искат да ги опознаят (без значение от мотива им).

Ако търсите нещо повече от секс за една нощ с пияна жена, то ориентирайте се към кафенетата, моловете, фитнес залите...

Нямате самоувереност

Жените са привлечени от мъже, които излъчват самоувереност. Увереният в своята сексуалност и качества господин не се притеснява от това какъв е и затова е и по-харесван от дамите.

Прекалено бързо се отказвате

Друга често срещана грешка при представителите на силния пол е, че веднъж отрязани, те се поддават на отчаянието. Повярвайте, винаги ще има някоя жена, която няма да иска вниманието ви, но това не означава, че другите също биха се отказали от него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

silvialoven ( преди 10 години )
Ако ги мислех тези неща, докато заговарям жени, то никога нямаше да да ми връзват. И все пак жените са *** и си падат предимно по гейове.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Гунчо Слепока ( преди 10 години )
На мен ми налитат на смока...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
boichopavlov ( преди 10 години )