IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Sisters before misters: Звездни женски приятелства

14 февруари 2020 16 30

13 февруари се смята за ден на женското приятелство

Снимка: Getty

„Няма истинско приятелство между жените“. Това сме го чували толкова много пъти, че понякога се замисляме дали наистина е така. Прието е, че в една група от момичета винаги ще има интриги и задкулисни игри и честността ще е поставена на последно място. Ако някак си две или повече жени успеят да създадат по-близка връзка, на нея се гледа със съмнение и винаги се чака бомбата да избухне.

Понякога обаче няма взрив, а чисто и просто едно голямо приятелство. Такива отношения съществуват при нежния пол и доказателство за това са момичетата в Холивуд, които често зарязват мъжката компания, за да прекарат време с най-близките си приятелки.

По традиция, 13 февруари е ден на женското приятелство и се казва Galentine's Day. Чества се именно точно преди Деня на влюбените, за да напомни на момичетата, че сегашното им гадже може да не присъства на бъдещата им сватба, но там със сигурност ще бъде тяхната най-добра приятелка.

Ето едни от най-известните женски приятелства:

Мейзи Уилямс и Софи Търнър

Двете се запознават по време на снимките на сериала „Игра на тронове“, където играят сестри. Мейзи влиза в ролята на Аря Старк, а Софи се превъплъщава в Санса. Героините им първоначално никак не се разбират, но това не важи за истинския живот.

Мейзи и

Снимка: Getty

Момичетата веднага си пасват и признават, че постоянно са се подкрепяли. Голяма роля играе фактът, че това е дебютна роля и за двете и нито една от тях не знае как да се справя с огромната слава, която идва със сериала.

„С Мейзи имаме най-чистата форма на приятелството. Тя е моята опора“, казва Софи.

Връзката им постепенно преминава в нещо повече от приятелство и в момента Софи и Мейзи говорят една за друга като за своя сестра. Уилямс дори беше шаферка на сватбата на Търнър, която се ожени за Джо Джонас.

Адел и Дженифър Лорънс

Това е едно приятелство, което се ражда на най-необичайното място – наградите „Оскар“ през 2013 година. Тогава Адел е поканена да изпълни песента „Skyfall“ от филма „Джеймс Бонд“ и всъщност печели златното човече за нея.

Лорънс признава, че се е промъкнала зад сцената, за да гледа шоуто на Адел от друг ъгъл. Именно тогава двете се срещат и моментално си пасват. „Това, което не виждате, е една невероятна майка, партньор и приятел. Адел е дар, международно богатство“, казва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele Fanpage (@adele.always) on

Двете често излизат по барове в Ню Йорк и през май 2019 година взривиха социалните мрежи, когато се появиха в гей бар в града, където играха игри с присъстващите. Адел също така беше сред гостите на звездната сватба на Дженифър Лорънс с Кук Марони през октомври миналата година.

Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу

Ето една връзка, която е устояла на времето. Трите дами се запознават преди 16 години на снимачната площадка на сериала „Приятели“. Кокс влиза в ролята на Моника, Анистън е Рейчъл, а Кудроу е смахнатата Фийби. 

Приятелството им се пренася от екрана в реалния живот и момичетата често се събират за вечери, разговори или да отпразнуват някое специално събитие. Съвсем наскоро Кортни Кокс беше един от гостите на партито по случай 51-ия рожден ден на Дженифър Анистън.

Кортни Кокс

Снимка: Getty

Екранната Рейчъл пък реши да не присъства на наградите „Избора на критиците“, за да прекара една спокойна вечер с двете си най-близки приятелки. В социалните им профили постоянно се появяват техни общи снимки, които радват феновете им. През ноември 2019 година, Анистън получи отличието „Артистично вдъхновение“ и именно Кокс и Кудроу ѝ връчиха статуетката.

„Не само ние знаем колко невероятен човек е Джен. Всички я обичаме, защото тя е истинска, излъчва топлина, радост, смях и обич“, казва Кокс. 

Нина Добрев и Джулиан Хъф

Актрисата с български корени Нина Добрев също е успяла да намери своята сродна приятелска душа. Тя се запознава с хореографката Джулиан Хъф чрез техния общ фризьор. Двете веднага си пасват и оттогава са неразделни.

Нина

Снимка: Getty

През 2018 година Хъф и Добрев дават заедно интервю пред списание „People“ и твърдят, че имат чувството, че се познават от цяла вечност. „Обичаме да се смеем, да се лигавим, да играем с кучетата си, да гледаме филми и да се приготвяме за събития заедно“, казва Нина.

Хъф добавя, че двете се допълват и образуват едно невероятно цяло. „Ние сме като ин и ян“. 

Меган Маркъл и Серина Уилямс

Това, може би, е едно от най-интересните приятелства. Двете дами не работят в едни и същи сфери, не се движат в общи компании и изглежда, че нямат много допирни точки. Всичко това обаче се променя, когато Меган и Серина се срещат през 2014 година на ежегодния звезден турнир „Beach Bowl“.

Меган и

Снимка: Getty

„Паснахме си моментално. Започнахме да се снимаме, да се смеем по време на целия мач и говорихме за актьорството и тениса. Така започна нашето приятелство“, пише Маркъл във вече изтрития ѝ сайт The Tig.

Уилямс е част от гостите на сватбата между Меган и принц Хари през май 2018 година, а херцогинята на Съсекс често присъства на тенис мачовете на своята приятелка.

Сподели своята валентинка!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари