IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс стана баща за четвърти път

17 февруари 2020 10 40

Щастливото събитие се случи на Свети Валентин

Снимка: БГНЕС

Роби Уилямс и съпругата му Аида се сдобиха с най-големия подарък за Деня на влюбените. Точно на 14 февруари двамата съобщиха, че семейството им се е увеличило с още един член – момченце на име Бенедикт Ентховен Уилямс.

Щастливата новина съобщи Аида в профила си в Инстаграм, където публикува снимка на четири малки краченца и помоли последователите си да открият разликата. По-надолу в описанието се изяснява, че момчето е родено от сурогатна майка.

„Както дъщеря ни, Колет Жосефин, той е биологично наш, но е износен от една невероятна сурогатна майка. Благословени сме да държим нашето здраво момче в ръцете си и вече официално сме завършени като семейство“, завършва Аида.

Роби Уилямс засега не се е похвалил в социалните мрежи, но снимката на съпругата му бързо събра хиляди харесвания и множество положителни коментари. Освен Колет и малкия Бенедикт, двойката има още две деца – дъщеря Теодора и син Чарлтън, които се раждат през 2012 и 2014 година

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари